cardano yükselişi
Cardano rallisi ile ilgili son gelişmeler

Cardano rallisi ile ilgili son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA), Cardano Vakfı tarafından yapılan bir kaç duyuru sonrasında çift haneli fiyat artışları göstererek ilk 10 kripto para arasına girerek Tron’u (TRX) 11. Sıraya yolladı.

Aybaşından beri yükseliş trendinde olan kripto paranın özellikle son iki günde yükselişini hızlandırıldığı görülüyor. Bir boğa eğiliminde olan ADA coinin son bir haftalık performansına baktığımızda yüzde 25’lik bir kazanç sağladığını görüyoruz. Mainnet lansmanı sonrası ile kripto para ilk 20 coin arasında yüzde 15,33 ile en yüksek getiriye sahip oldu.

Mainnet lansmanı Cardano fiyatını tetikledi

Bu lansman, geliştirilmiş bir bahis protokolü kanıtı da dâhil olmak üzere Byron gelişim aşamasının son aşamalarının bir parçasıydı. Bu gelişme daha iyi blok saklama, Linux için Daedalus cüzdanının, Cardano testnet’in ve coinin ekosistemindeki Rust araçlarının ve diğer özelliklerin artmasını sağlayacak. Ayrıca, güncelleme “fork” olarak sınıflandırılsa bile, bu güncelleme topluluğu bölmüyor veya ayrı bir sanal para oluşturmuyor.

Bu artış aynı zamanda Cardano Vakfı’nın eski CEO’su Michael Parsons’ın istifasını da takip ediyor. Vakfın Kurucusu Charles Hoskinson, Cardano topluluğunun “uyanması” ve “hedefine ulaşması” gerektiğini belirtti.

Cardano’nun fiyatlarındaki aşırı dalgalanmaya katkıda bulunabilecek diğer faktörler arasında kripto borsası, Coinbase ve Ledger Hardware cüzdanının Cardano Network’e entegrasyonu ile ilgili muhtemel bir listelemenin spekülasyonu da sayabiliriz.

Cardano Vakfı ayrıca Uluslararası Güvenilir Blockchain Uygulama Derneği (INATBA) ‘nın kurucu üyelerinden biri oldu. Bir üye olarak, Cardano, Avrupa’daki Blockchain teknolojisinin ve kripto para benimsenmesinin artmasına katkıda bulunacak.

Cardano teknik analizi

14 Mart tarihinde, coin 0,0472 dolardan açılan coin 21 Mart tarihine kadar 0,0559 dolar seviyesine (200 günlük hareketli ortalama değeri) kadar yüzde 20 oranında artış gösterdi. Ardından bu direnç noktasında gelen düzeltme hareketi ile 0,0507 dolara kadar geriledi.

Olumlu haberlerin devamı kripto paranın düzeltmesini kısıtlı tuttu ve 0,0507 dolar dip seviyesinden aynı gün başlayan yükseliş ile hem 200 günlük hareketli ortalama gibi önemli bir direnç seviyesi kırıldı hem de yüzde 25’e yakın yeni bir yükseliş ile kripto para 0,0630 dolar değerini gördü. Yazım esnasında ise ADA coinin 0,0607 dolardan pozitif yönlü işlemleri bulunuyordu.

Piyasa değeri bakımından baktığımızda Cardano, 22 Mart’ta 1,5 milyar dolarlık engelini kırarak pazar sermayesinin 24 saat içinde yüzde 6,9 ​​oranında arttırdı.

ZBG borsasının ADA ticaret hacminde en üst sırada yer aldığı görülüyor. Ve ADA/USDT işlem çifti üzerindeki payı yüzde 28,58 oldu. Cardano’nun yüksek hacimli diğer önemli borsaları Binance, UPbit ve Huobi Global olarak kaydedildi.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin