Cardano fiyat kazançlarını arttırmaya devam ediyor
Cardano fiyat kazançlarını arttırmaya devam ediyorCardano fiyat kazançlarını arttırmaya devam ediyor

Cardano fiyat kazançlarını uzatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA), 0,32 dolarlık destek seviyesini korudu ve ABD dolarına karşı iyi bir toparlanma kaydetti.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda (Bittrex üzerinden veri akışı) 0,34 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trendi hattı oluşuyor.
  • Parite hareket halindeydi ve yakın vadede 0,40 dolarlık seviyenin üzerindeki artışları artırabilirdi.
  • Bu durumda Cardano fiyat kazançlarını yeni sıçramalarla uzatabilir gibi görünüyor.

Cardano, ABD doları ve Bitcoin’e karşı iyi bir kazançlar elde etti. ADA/USD şu anda 0,36 dolarlık bir direnç seviyesinin üzerinde bir üst mola için hazırlanıyor. Cardano, şu anda 0,36 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Cardano fiyat kazançlarını arttırmaya devam ediyor

Olumsuz bir aşağı yönlü düzeltmeden sonra Cardano, ABD doları karşısında 0,32 dolar civarında bir destek buldu. Bahsedilen 0,32 dolarlık destek, satıcılar için güçlü bir engel olarak hareket etti ve daha fazla düşüşü korudu. Üstelik son bacağın %61,8 Fib düzelme seviyesi de düşük olan 0,28 dolarlık seviyeyi 0,38 dolarlık sallanmaya kadar yükseltti. Fiyat, 0,32 dolarda bir destek tabanı oluşturdu ve yukarı yönlü bir hareket başlattı.

Cardano, son düşüşün %23,6 Fib geri alım seviyesinin üzerinde 0,39 dolardan 0,32 dolara doğru düşük seviyelerden işlem gördü. Daha da önemlisi ADA, 0,34 dolarlık direnci ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı kırdı. Şu anda, fiyat 0,34 doların üzerinde bir boğa bölgesine güzel yerleşti ve kazançlarını genişletebilir. 0,38 dolarlık seviyeye doğru bir itme için 0,35 dolarlık direncin üzerinde bir kırılma gereklidir. Aşağı yönde, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,34 dolardan destekle şekillenen önemli bir yükseliş trendi çizgisi var.

Cardano fiyat kazançlarını uzatabilecek mi?
Cardano fiyat kazançlarını uzatabilecek mi?

Grafik Cardano için 0,34 doların yakınında olumsuz desteklere işaret etmekte. Belirtilen  0,34 dolar seviyesinin altında, bir sonraki büyük destek ve bir dönme seviyesi 0,32 dolar seviyesinde. Fiyat, 0,32 dolarlık desteğin üzerinde olduğu sürece, yükselme bölgesinde 0,38 dolara doğru daha yüksek bir seviyede hareket etmeye devam edebilir.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD şu anda boğa bölgesinde düz durumda.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin üzerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 0,34 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,36 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin