Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?
Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?

Cardano fiyat analizi: ADA için beklenen yön ve önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, Bitcoin’in boğa koşusundan büyük ölçüde yararlandı. Geçen hafta, kripto para biriminin fiyatı yüzde 88 oranında muazzam bir artış gördü. Kısa vadede bile, kripto para biriminin fiyatını şu anki değerlemesine iten güçlü bir yükseliş duygusu belirgindi. Bununla birlikte Cardano’nun fiyat hareketine bir göz attığımızda bir düzeltmenin yakın göründüğünü gösterdi.




Bu haberin yazıldığı sırada ADA 0,319 dolardan işlem görüyor ve 10,5 milyar dolara yakın bir piyasa değerine sahipti. CoinMarketCap’e göre, kripto paranın fiyatı bir günde yüzde 17’nin üzerinde yükselirken, 24 saatlik işlem hacmi 6,7 milyar dolar.

Cardano 1 saatlik fiyat grafiği

Cardano’nun 1 saatlik fiyat grafiğine göre, bir fiyat düzeltmesi halihazırda iş başında görünüyor. Son birkaç işlem seansı kırmızı mumlar gördü ve fiyat da 34 sentlik direnci kırmakta başarısız görünüyordu.

Kripto para birimi, şu anki alım satım fiyatı etrafında bir miktar destek bulmuş olsa da, fiyattaki daha fazla düşüş, ADA’nın değerini 0,28 dolarlık net desteğine kadar gönderebilir. Kısa vadede, muazzam bir düşüş baskısı olmadığı sürece, ADA’nın 22 sentlik k ikinci destek seviyesinin yardımına ihtiyaç duyması olası değil.

Son birkaç saat içinde ADA’nın fiyatındaki düşüş, teknik göstergelerinin vurguladığı anlayışla da uyumlu. RSI, aşırı alım bölgesinden uzaklaşarak grafiklere istikrarlı bir şekilde düştü. Şu anda para için yükseliş hissinde açık bir düşüşün altını çizerek tarafsız bölgeye yaklaşıyordu. MACD göstergesi, sinyal hattı MACD çizgisini geçerek düşüş eğilimi oluşturduğu için düşüş eğilimi gösterdi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin