XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz
XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz

Cardano fiyat analizi: ADA için beklenen yön, kritik seviyeler, teknik göstergeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano piyasası son zamanlarda bir düşüşe tanık oldu ve toparlanmaya çalışıyor. Fiyat 0,3044 dolara düştü ve yazı yazılırken kripto para 0,3207 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat, AMBCrypto analistlerine göre yatırımcıların dijital varlıkta long pozisyon almaları için bir fırsat sağlayabilir.

1 saatlik Cardano fiyat grafiği

Yukarıdaki Cardano grafiği, değerde ani bir düşüş ve ardından bir düzelmeyi gösteriyor. Bununla birlikte, dijital varlığın değeri 0,2970 ile 0,3451 ABD doları arasındaki sınırlı aralık arasında hareket ediyor. Bu aralık, dijital varlığın geri kazanım değerinin, direnci 0,3451 ABD doları olarak yeniden test edebileceğini gösteriyor.

Teknik göstergeler ADA için ne anlatıyor?

Göreceli Güç Endeksi, piyasadaki satış baskısına işaret ederek düştü, ancak toparlanma Cardano’yu denge bölgesine itiyor. Dijital varlığın satış ve satın alma baskısı bu aşamada dengelenecektir.

Piyasadaki momentum azaldı ve Awesome Osilatör göstergesinin değeri sıfırın altına düştü.

Fiyat çubuklarının oldukça altında olan 50 hareketli ortalamanın şamdanlarla örtüşmesi ve fiyat düzeldikçe hareketli ortalama fiyat çubuklarının altında kalmaya devam ettiği için piyasanın yükselişi de azaldı.

ADA fiyatı son düşüşten sonra toparlanıyor ve dirence doğru yükseldikçe kripto para biriminde long’daki trader’lara kâr sağlıyor. 0,3451 dolardaki direnç göz önüne alındığında, yatırımcılar analistlere göre 0,3450 dolarda kâr sağlayabilir. Ancak bu elbette Bitcoin piyasasının trendde güçlü bir değişikliğe tanık olmaması koşuluyla gerçekleşebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin