Cardano fiyat analizi: ADA boğaları fiyatı kontrol atında tutuyor! Kırılma yakın
Cardano fiyat analizi: ADA boğaları fiyatı kontrol atında tutuyor! Kırılma yakın

Cardano fiyat analizi: ADA boğaları fiyatı kontrol atında tutuyor! Kırılma yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, varlığın yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. ADA/USD, 0,4478 dolar seviyesinde reddedilmiş olsa da, fiyatın 0,4402 dolar seviyesindeki başarısı alıcılar için oldukça iyi bir işaret. Destek seviyesi 0,4296 dolar olarak belirlendiğinden, yükselişin devam etmesi bekleniyor. Ancak, fiyat 0,4478 dolar seviyesinde bir dirençle karşılaşabilir ve bu seviyeden bir kırılma daha fazla kazanç sinyali verebilir.

Cardano fiyat analizi 1 günlük grafik

1 günlük grafik, kripto para biriminin yükseliş yönünde ilerlediğini gösteriyor. Yeşil mumların sayısı artarken, alıcılar için oldukça destekleyici bir gün oldu. Fiyat seviyeleri yavaşça yükseliyor ve şu anda yaklaşık %0,69’luk bir artışla 0,4402 dolar seviyesine ulaştı. Piyasa değeri 15.3 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 332 milyon dolar olarak kaydedildi, bu da kripto para birimine yönelik güçlü talebi gösteriyor.

Screenshot 28

Boğaların hâlâ çok yavaş ilerlemesi nedeniyle hareketli ortalama (MA) 0,4272 dolar bölgesinde bulunuyor. Bollinger Bantları, ADA pazarındaki oynaklığı doğrulayarak genişledi. Üst ve alt bantlar sırasıyla 0,4540 dolar ve 0,3563 dolar seviyesinde. Göreceli güç endeksi (RSI) tablosu da 66.17 değeriyle yükseliş bölgesinde ve alıcıların ivmelerini koruyabildiğini gösteriyor.

Boğa baskısı, fiyatın 0,4402 dolar yakınında daha yüksek olmasına neden oluyor

Cardano fiyat analizi için 4 saatlik grafik, bugün boğaların kontrolü altında olduğunu gösteriyor. Boğalar, 0,4478 dolar direncini aşmaya kararlılar ve son birkaç saatte koşullar boğalar için oldukça elverişli. Piyasa bugün daha yüksek tepeler ve dipler gösterdi ve bu da yükseliş baskısıyla sonuçlandı.

Screenshot 29

Bollinger Bandı daralıyor, bu da piyasanın bir kırılmaya hazır olduğunu gösteriyor; üst bant şu anda 0,4577 dolarda, alt bant ise 0,4315 dolar seviyesinde bulunuyor. RSI grafiği de alıcıların piyasada mevcut ve aktif olduğunu gösteren 51.03’te bir yükseliş rakamı gösteriyor. 50 günlük hareketli ortalama (MA) hâlâ 0,4393 dolar seviyesinde ve fiyat düzeltmesi durumunda boğalara güçlü destek sağlayabilir.

Cardano fiyat analizi sonucu

Cardano fiyat analizi, kripto para biriminin bugün iyi bir toparlanma sağlayabildiğini ve alıcıların fiyatları 0,4402 doların üzerine çıkarmayı başardığını gösteriyor. Ancak, boğaların, daha fazla kazanç elde etme yolunda bir meydan okuma olabilecek 0,4478 dolarlık dirence dikkat etmeleri gerekiyor. Güçlü yükseliş momentumu, alıcıların piyasadaki baskılarını sürdürebilmeleri durumunda Cardano fiyatının verilen seviyenin üzerine çıkabileceğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin