Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?
Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?

Cardano dünya çapında ortaklıklarını artırıyor; ADA coin için alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun geliştirme ekibi, bir sonraki Daedalus güncellemesi üzerinde çalışıyor. Cardano ekosisteminin yeni ortaklıklarının ise ADA coin’in değerini artırması muhtemel.

Cardano (ADA), yeni ortaklıklarla büyük adımlar atıyor; analistler altcoin konusunda iyimser

Cardano’yu geliştiren blok zinciri geliştirme firması Input Output Hong Kong (IOHK), şimdi bir sonraki Cardano bakım yükseltmesi üzerinde çalışıyor. Geliştiriciler, Cardano düğümü ve cüzdan ile entegrasyonlar ve bir donanım cüzdanının eşleşmesini kaldırma olanağı da dahil olmak üzere Daedalus v.4.4.0 sürümüne hazırlanıyor.

Nervos Network, blok zincirindeki varlıkları Ethereum, Cardano ve diğer ağlara bağlayan köprüsünün artık yayında olduğunu duyurdu. “Güç köprüsü”, Nervos üzerindeki varlıkların farklı blok zincirleri arasında değiş tokuş edilebilirliğini destekleyerek erişilebilirliği artırır.

İlginç bir şekilde, Cardano’nun son ortaklıkları, gelişmekte olan ülkelerde finansal erişilebilirliği artırmaya odaklanmış durumda. Ağın Oasis Pro ile ortaklığı, hükümetleri büyük altyapı projelerini finanse etmek için yurtiçi havaleleri bir havuzda toplama konusunda destekliyor.

Cardano’nun ortaklıklarının, ADA tokenlerinin faydasını artırması ve altcoin için gerçek dünyadaki kullanım durumlarını artırması muhtemeldir.

Dogecoin milyoneri Glauber Contessoto, Cardano’ya yatırım yaptığını itiraf etti. Contessoto, Cardano konusunda iyimser ve ADA fiyatında bir kırılma öngörüyor.

The Eight Global’ın CEO’su ve kurucusu Michäel van de Poppe, günlük grafikte ana hatlarıyla çizdiği yolu izleyerek ADA fiyatlarının daha da yükseleceğini öngördü.

deVere Group CEO’su Nigel Green, ADA fiyatının Eylül 2021’de 3 dolara çıkacağını tahmin etti. Green ayrıca ADA’da yükselişte ve yıl sonu için 4 dolarlık bir hedef belirledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin