Cardano (ADA) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar
Cardano (ADA) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

Cardano (ADA) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük hacimli altcoinler bazı zamanlar senkron grafiklerde hareket ediyor. Son birkaç gündür de görünüm aynen bu şekildeydi. Ethereum, 500 dolardan 600 dolara yükseldi ve altcoin piyasasının çoğunluğu da peşinden ilerledi. Cardano ve VeChain oldukça benzer bir senaryodaydı. Her iki kripto para da geçtiğimiz hafta yaklaşık %50’lik kayıtlı kazançlar gördü ve elde edilen bazı kazanımların izini sürdü. IOTA ise kasım ayı başlarında değerinin neredeyse iki katına çıktı ancak akabinde geri çekilmek zorunda kaldı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

24 Kasım Cardano fiyat grafiği
24 Kasım Cardano fiyat grafiği

RSI neredeyse iki gündür aşırı alım bölgesinde. Momentum göstergesi, fiyat düşüş eğilimi göstermesine rağmen yeni zirveler kaydetmeyi başaramadı.

Son birkaç seansta, satıcıların fiyatı agresif bir şekilde düşürdü, bu aşamada mumların üzerinde uzun fitiller görüldü. Trader’ların bu seviyede de kâr elde etmeleri beklenebileceğinden, bu durum yakında ayıların desteğini tersine çevirebilir.

Bu nedenle, ADA’nın 0,159 dolardan % 23.6 geri çekilme seviyesine, yani 0,149 dolarlık destek seviyesine geri çekilmesi beklenebilir. Ancak BTC’nin olası ATH ataklarına ve ETH’nin hamlelerine dikkat etmek gerekiyor.

IOTA fiyat analizi

24 Kasım IOTA fiyat grafiği
24 Kasım IOTA fiyat grafiği

IOTA 0,434 dolarlık yerel zirvesine güçlü bir düşüş mumunun oluşturdu. 0,37 ABD doları desteğinin altına yakın bir mum, kripto para için daha fazla zarara yol açabilir ve IOTA’nın 0,32 ABD dolarına düşmesiyle sonuçlanabilir.

0,37 doların üzerindeki bir kapanış, destek seviyesinin olası bir savunmasına işaret eder. Fiyatın daha sonra yükseliş trendinin devam ettiğinin sinyalini vermek için 0,37 doların üzerinde daha yüksek dip seviyeler sunmaya başlaması gerekir.

Sonuç olarak IOTA halen güçlü bir yükseliş görünümüne sahip ve boğalar 0,37 dolarlık destek seviyesini savunmak istiyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin