Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor
Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor

Cardano (ADA) haftalık geliştirme güncellemeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’da yayımlanan yakın tarihli bir blog yazısında Cardano (ADA) haftanın teknik güncellemesini özetledi. Bu haftaki önemli konular Daedalus 0.11.1 ve Cardano 1.3.1’di.

Cardano (ADA) haftanın teknik güncellemesini özetledi

Geliştirme ekibi, kağıt cüzdan sertifikası QR koduna uyumluluk iyileştirmeleri gibi çeşitli geliştirmeler ve hata düzeltmelerini yaptı. Yeni özellik, kullanıcıların Daedalus’ı güvenli modda yeniden başlatmasını sağlıyor.

Güncelleme ekibindeki geliştirme ekibi, UI izinlerini geliştirmeye ve yalnızca kullanıcı tarafından sağlanan izinlere dayanan uygulama durumunu korumalı bir şekilde konsept 1’in kanıtı üzerinde çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Ekip ayrıca, kullanıcılara başlatma işleminin sona ermesinden sonra erişmelerini istemek için UI uygulamasında bir iletişim kutusu eklemeye çalıştı.

Wallet Backend

Cüzdanın arka ucu açısından, Cardano geliştirme ekibi haftanın tüm cüzdan tabanlı uç noktalarda gevşek uçları kapatmak için kullanıldığını doğruladı. Bu, cüzdanın yeni veri katmanının kendisine takılı bir dizi cüzdan tabanlı uç noktaya sahip olduğu anlamına gelir. Veri katmanı, daha fazla güncellemenin yanı sıra cüzdanın geri yüklenmesini destekleyebilmesi için ek çalışma gerektirdi. Cardano ekibi ayrıca farklı katman son noktalarına testler eklemek için çalıştı. Ekip ayrıca cüzdanı geri yükleme konusunda da çalıştı.

Uygulama geliştirme ve sistem işlemleri

Yayın sonrası gelişmeler göz önüne alındığında, IELE Testnets birkaç dağıtım elde etti. Geliştirme ekibi ayrıca, Cardano ve Mantis dağıtım altyapıları ile ilgili gelecekteki entegrasyona hazırlanmak için dağıtım sürecini geliştirmeye çalıştı. Byron Testnet ile bağlantılı olarak, ekibin tamamı otomasyon ve Zendesk entegrasyonlarına yönelik iyileştirmeleri içeren lansman öncesi düzenlemeler için hazırlanıyor.

Cardano Decentralization

Cardano’nun ademi merkeziyetçiliğini ilerletme konusunda, geliştirme ekibi araştırma ve tasarım açısından ilerleme kaydetti. Ekip, delegasyon kağıdının geçen hafta bir konferans sırasında yetkililere sunulduğunu doğruladı. Ancak ekip, kağıdın kabul edilip edilmediğini henüz teyit etmedi ancak yıl içinde daha sonra öğrenmeyi umuyorlar.

Goguen

Testnet ilerlemesi açısından, ekip iki hafta boyunca IELE Testnet desteğini tamamladı ve şu ana kadar bildirildiğine göre herhangi bir sorun yaşanmadı. Ancak ekip, kullanıcılara, çalışmanın sürdürülme değişikliklerini kayıt alma konusunda aktif olarak çalıştıklarına dair güvence verdi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin