"Cardano (ADA) tokeninin 1 trilyon dolar değerine ulaşan ilk kripto para olmasını istiyorum."

Cardano (ADA) 1 trilyon dolar değerine ulaşan ilk kripto para mı olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan Charles Hoskinson, Cardano (ADA) tokeninin gelecek vizyonu hakkında detaylı açıklamalar da bulundu.

“Cardano (ADA) tokeninin 1 trilyon dolar değerine ulaşan ilk kripto para olmasını istiyorum.”

Cardano’nun yelpazesinde başlatılan, Blockchain girişimi olan EMURGO ile yapılan basın toplantısında Charles Hoskinson, şunları söyledi:

Cardano’nun 1 trilyon dolar değerine ulaşan ilk kripto para olmasını istiyorum. Çünkü,  o zaman Cardano’nun çıkış amacı olan, kendi kendini idame ettirebilen ekonomik oluşum hedefini gerçekleştirmiş olacak.

Charles Hoskinson’a göre, Cardano’nun Bitcoin’e nazaran fiyatı daha reel piyasaya bağlı ve gerçek bir projesi bulunmaktadır. Hoskinson, Bitcoin’in fiat para birimleri ile ticareti yapılabilen spekülatif bir yatırım aracı olduğunu da ekliyor. Ayrıca, Charles Hoskinson, yemek sektöründe çalışan insanların maaşlarını Cardano üzerinden alabilmesi için dünya genelinde kabul görmek istediklerini söyledi. Charles Hoskinson daha sonra ADA ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Çok ayrıcalıklı insanlar için ADA’yı hak ettiği öneme sahip ya da fiat para birimi seviyesinde görmek isterim. Çünkü temel olarak bu hedef gerçekleştiğinde, dünyada ki herkes için yerleşik tutarlılık ve adil kurallara sahip özel bir sistem kurmuş olacağız.

EMURGO,  Cardano projesinin bir parçası

EMURGO’ya ayrı bir önem veren Charles Hoskinson yeni projeleri hakkında şunları söyledi:

EMURGO, Cardano ekosistemindeki ticari girişimleri geliştirmeyi, desteklemeyi ve inkübasyonu amaçlayan Cardano projesinin bir parçasıdır. Firmaların, hem akıllı sözleşme hem de işletme tarafında uygulama hizmetlerine olanak sağlayacak. Ayrıca merkezi olmayan sistemlerin, temel sorunlarını ele alan büyük bir düşünce platformu olmasını bekliyorum.

Charles Hoskinson’a göre EMURGO, sektörde ortaya çıkan, yolsuzluk, taciz ve sahtecilik gibi problemleri çözebilirse, o zaman bir “Me Too” hareketi başlatabilir. Ayrıca Hoskinson, EMURGO’nun ekosistemi bu yönde yönlendirerek, büyük yatırımcı girişimleri bulma isteğini de ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin