featured

PancakeSwap (CAKE) yükselişi devam ederken, yPredict AI ile yapay zeka destekli kripto dünyasına giriş fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap (CAKE) fiyatındaki yüksek ivmeli yükseliş, uzun süredir geçerliliğini koruyan 1,95 dolardaki direnç noktasını zorluyor. Peki, başarılı olabilecek mi?

Kasım ayının başından bu yana birçok büyük altcoin, arz fazlası nedeniyle en iyi kripto para birimleri yatay hareket ettiği için yönünü belirlemekte zorlanıyordu. Ancak bu kararsızlığın aksine CAKE fiyatı son dört günde %58 oranında bir artış kaydetti. Bu hareket sonucunda da 1,21 dolardan 1,90 dolara yükselerek yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Bu yükseliş muhtemelen PancakeSwap merkezi olmayan kripto borsasındaki Pozisyon Yöneticisi işlevselliğinin duyurulması ile bağlantılı. CAKE, bir süredir 2 dolar seviyesini hedefliyor. Peki, gözde altcoin bu seviyeyi aşabilecek mi?

Kripto para piyasasında zamanlama çok önemlidir. Özellikle yüksek potansiyelli yeni projelere doğru zamanda giriş yapmak maksimum kârı elde etmenize olanak sağlayabilir. Yenilikçi bir portföye sahip kripto yatırımcıları şu anda ön satış aşamasında olan yPredict AI projesine bir göz atmak isteyebilir.

yPredict’i Ziyaret Edin

YPredict, kripto dünyasında devrim niteliğinde bir yapı olan yapay zeka destekli bir kripto analiz platformudur. Amacı, alım-satım işlemlerini optimize etmek ve yatırımcılarına stratejik avantajlar sunmaktır. Polygon tabanlı bu platform, kullanıcılarına somut ve özgün analizler sunarak al-sat konusundaki becerilerini geliştirmelerine olanak tanır. Şu anda ön satış aşamasında olan bu güvenli ve yüksek potansiyelli projenin hemen bir parçası olabilirsiniz.

CAKE fiyatı yükselişe devam edebilecek mi?

CAKE fiyatındaki mevcut yükselişin sürdürülebilir olup olmadığı en çok merak edilen şeylerden bir tanesi oldu. Çünkü, kısa süre içinde kayda değer bir yükseliş yaşadığı için bir geri çekilme yaşama ihtimali oldukça yüksek.

PancakeSwap CAKE

0,9 dolarlık genel arz bölgesi, %8 ile %14’lük bir düzeltmeyi tetikleyebilir. Ancak, 20 ve 100 günlük EMA seviyeleri arasındaki yükseliş yönlü geçiş, alıcıların toparlanma hareketlerini sürdürebilmesi için destek görevi görecektir. .

Pancakeswap için gün içi işlem hacmi 50 milyon dolardır. Bu da %18’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Pancakeswap token’ının fiyatı, 28 Ekim tarihinde 1,05 dolarda bulunan destek noktasından bir sıçrama yapmasının ardından toparlanmaya başladı. Ancak 1 Kasım’da Merkezi Olmayan Finans Protokolü Bril Finance ile ortaklaşa geliştirilen Pozisyon Yöneticisi özelliğinin duyurulmasının ardından yükseliş önemli bir ivme kazandı.

Bu özellik, kullanıcıların bir cüzdana para yatırmasına olanak tanıyor ve bu paralar daha sonra getiri çiftçiliği için otomatik olarak likidite havuzlarına tahsis ediliyor. Bunun gibi haber odaklı rallilerin, daha yüksek fiyatlara yönelik sürdürülebilirliklerini doğrulamak için sıklıkla küçük geri çekilmeler yaşadığını unutmamak önemlidir.

Bu nedenle, CAKE fiyatı 1,942 dolar civarında dirençle karşılaşırsa, %23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesiyle uyumlu olarak sırasıyla 1,73 dolar ve 1,61 dolar seviyelerine doğru küçük bir geri çekilme yaşayabilir. Fiyat, %50 geri çekilme seviyesi olan 1,5 dolar seviyesini kaybedene kadar yükseliş eğilimi devam edecektir.

Yine de, böyle bir geri çekilme potansiyel olarak yükseliş momentumunu canlandırabilir ve CAKE fiyatı kısa süre içinde 2 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

CAKE vs BTC performansı

Bir yıllık fiyat performansı karşılaştırıldığında lider kripto para birimi Bitcoin’in CAKE fiyatından daha iyi performans gösterdiği açıkça görülüyor. Bitcoin fiyatı daha istikrarlı bir ilerleme gösterirken CAKE fiyatı büyük bir düşüş trendi yaşadı ve nispeten 1 dolar civarında işlem gördü.

Teknik göstergeler genel olarak olumlu bir görünüm sağlıyor. Yükseliş geçiş aşamasında MACD ile sinyal çizgisi arasında geniş bir boşluk var, bu da piyasada güçlü bir satın alma hissi olduğunu gösteriyor.

Yakın zamanda geri kazanılan 200 günlük EMA, 1,75 dolar civarında bulunuyor. Bu seviye, beklenen geri çekilmenin ortasında güçlü bir destek sağlayabilir.

Yapay zeka destekli kripto projesi: yPredict AI

YPredict, yapay zeka destekli bir kripto analiz platformu olarak öne çıkmaktadır. Yenilikçi yapısı ile yüksek potansiyele sahip olan bu proje, adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor. Temel amacı, yatırımcılara alım-satım işlemlerinde avantajlar sunarak stratejik bir yaklaşım geliştirmelerine yardımcı olmaktır.

YPredict, özellikle yeni başlayanlar için büyük bir cazibe oluşturuyor. Yapay zeka tarafından sağlanan analizler ve tahminler, yatırımcılara kripto dünyasında bilinçli kararlar almalarında büyük bir destek sağlıyor. Bu sayede yatırımcılar, finansal verilerle boğuşmadan yapay zeka tabanlı analizlerle işlem yapabiliyor.

yPredict’i Ziyaret Edin

Bununla birlikte, platform sadece yatırımcılara yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda geliştiricilere pasif gelir elde etme fırsatı da sunuyor. Token sahipleri staking ile pasif gelir elde etme imkanı buluyor. Dolayısıyla yPredict, hem kullanıcılarına hem de geliştiricilere kazançlı bir ortam sunan çekici bir platform olmayı hedefliyor. Ön satışta olan bu projenin hemen bir parçası olabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin