Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları görme olasılığı açıklandı!
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları görme olasılığı açıklandı!

Büyük kârlar yolda: Bitcoin (BTC) tekrar 20.000 dolar olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı finans kurumu, Bitcoin’in (BTC) 2021’de tekrar 20.000’i göreceğini iddia etti. Araştırma kapsamında hizmet veren Kanada merkezli finans kurumu Canaccord Genuity Capital Markets, bir Bitcoin (BTC) fiyat incelemesi gerçekleştirdi ve kripto para birimi piyasasını değerlendirdi. Önde gelen kripto para hakkında ilginç bir fiyat tahmini ortaya çıktı. BTC 2021 yılına kadar tekrar 20.000’i görecek. Araştırmacılara göre, Bitcoin’i olan kullanıcılar bu durumdan büyük kârlar elde edebilecek.

Bitcoin tarihi tekrarlanacak

Şirketin Kanada’daki merkezinde çalışan araştırmacılardan olan Michael Graham ve Scott Suh, Bitcoin hakkında ilginç iddialarda bulunuyor. Bu pariteye göre, orijinal kripto para birimi Bitcoin geçmişte çizdiği fiyat tablosunu tekrarlayacak. Araştırmacılara göre, BTC 2011 ve 2017 arasındaki hareketlerini yenileyebilir. Bu, Bitcoin’in fiyatının tekrar 20.000 doları göreceği anlamına geliyor. Bilindiği gibi kripto pazarının lideri Bitcoin, 2017 yılının sonuna kadar rekor kırarak fiyatı 20.000 dolara çıkardı.

Dip görüldü mü?

Graham ve Suh tarafından yapılan ankete göre, kripto pazarı, iyi haberlere hazırlanırken alt seviyeyi terk ediyor. Dahası, kripto topluluğundaki ünlü isimler aynı zamanda alt seviyenin uzun süre geride kaldığını düşünüyor. Bu ünlülerden biri TRON (TRX) CEO’su Justin Sun. Sun, 2018’de BTC pazarı hakkında yapılan açıklamada 3 ila 5 bin lira arasında olacağını söyledi. Sun’a göre, kripto para bundan aşağı bir fiyat görmeyecek. Ayrıca, Justin Sun’ın bu düşüncelerde yalnız olmadığını ve Sun’a benzer ifadelerle destekleyen birçok analist olduğunu söylememiz gerekir.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin