burger king
burger king

Burger King kripto para ödemelerini kabul ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Burger King kripto para birimleri aracılığıyla ödeme kabulüne başlıyor. Slovenya’daki bir Burger King restoranı, kripto paraları benimsemeye hazırlanıyor.

Yakın tarihli bir video, iki kişinin dijital akıllı telefon cüzdanlarında Bitcoin Cash ile Burger King’den alım yapmak için ödeme yaptığını gösteriyor.

https://twitter.com/DejanRoljic/status/1207998668370055168

Burger King kripto paraları kabul ederek yeni bir çağ başlatıyor olabilir

Burger King’in kripto para ödemeleri, popüler firmaların da sanal paralar gibi yeni ödeme yöntemlerini benimseyebileceğini göstermesi bakımından önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Slovenya’daki Burger King restoranı, Bitcoin Cash’i yeni ödeme aracı olarak belirlemiş durumda.

Ülkenin kripto para benimsenmesindeki büyük artış GoCrypto adlı bir firmaya atfedildi. Şirket, satıcılara kripto para birimlerinde ödeme kabul etmeleri için çözümler sunuyor, trader’lar ve kripto ödemeleri arasında bir köprü görevi görüyor. Ayrıca, bu ödemeleri desteklemek için Bitcoin.com tarafından GoCrypto ve Eligma’ya 4 milyon dolar yatırım yapıldı.

cryptopolitan


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin