Nano (NANO) 200 TPS testini takiben fiyatta %37'lik bir artış gördü
Nano (NANO) 200 TPS testini takiben fiyatta %37'lik bir artış gördü

Bugünün parlayan altkoini Nano’nun performansı etkileyici!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarında yeni bir haftaya daha girerken, pazarlar hafif bir gerileme gösterdi ve Asya’daki ticaret sırasında bir kez daha olumsuz bir ivme oluştu. Toplam piyasa hacmi 400 milyar doların üzerinde seyretti ancak bugün biraz düştü. Bitcoin, son 24 saatte %1,65 oranında değer kaybetti ve hala pozitif bölgede olan 9.351 dolar seviyesine geriledi. Yatırımcılar piyasa döngüsünün doğal bir parçası olan kârları aldıkça, altkoinler çoğunlukla bu sabah kırmızı alanda işlem görüyor. Her zamanki gibi, geçmişte sağlam kazanımlarla diğerlerinden ayrılan kripto para Nano oldu. Bugünün parlayan altkoini Nano performansı ile göz dolduruyor.

Bugünün parlayan altkoini Nano zirveye tırmanmaya devam ediyor

Coinmarketcap verilerine göre Nano, son 24 saatte %10’luk bir artış elde etti ve bu sabah Asya’da daha yüksek seviyelere tırmanmaya devam ediyor. Şimdi 8,68 dolar seviyelerinden işlem gören Nano, dün diğer birçok altkoin düştüğünde, 7,64 dolar seviyesinde sabit bir seyir izledi. Hafta boyunca Nano, geçen hafta bu saatlerdeki seviyesi olan 7,20 dolardan %18,6 oranında yükseldi. Bitcoin’a karşı Nano, dünkü seviyesi 80400 Satoshi’den %12 oranında artarak 91000 Satoshi’ye kadar yükseldi. Nano’nun Bitcoin’e karşı kazanımları geçen hafta 82000 Satoshi’den %11 civarında artış gösterdi.

Bugünün parlayan altkoini Nano’nun performansı etkileyici!
Bugünün parlayan altkoini Nano’nun performansı etkileyici!

Nano, RaiBlocks’ın yeniden markalaşmış versiyonu, ancak Şubat ayının başındaki yeniden markalaşmadan bu yana düşüş gösterdi.  İyileşme Nisan ayı ortasında başladı ve Nano o zamandan beri neredeyse iki katına çıktığı için sürekli tırmanıyor. Geçtiğimiz hafta Nano birikintileri Binance’de yeniden açıldı. Ancak o zamandan bu yana akran mikro işlemleri için kripto para birliğinin geçerli momentumunu sürdürebilmesi adına önemli bir açıklama yapılmadı.

Bügün iyi performans gösteren diğer altkoinler arasında NEO birinci sırada

Bu sabah Nano’daki ticaretin ağırlıklı olarak %90’ından fazlasına Binance sahip oldu. Bu hacim son 24 saat içinde önemli ölçüde arttı ve 20 milyon dolardan %165 oranında yükselerek 53 milyon dolara çıktı. Sonuç olarak Nano, şu an da 1,1 milyar dolar piyasa değerine sahip.

Toplam kripto pazar kapasitesi, son 24 saat içinde %2 oranında düşerek 430 milyar dolar seviyesine geriledi. Geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana, tüm kriptolar %9,5 oranında bir artış elde ettiğinden, hafta boyunca yükseliş sürüyor. Bu sabah güçlü kazanımlar gösteren diğer altkoinler, gün içinde eşit derecede etkileyici olan %9’luk artışla NEO’dur. TRON, Qtum ve VeChain’de iyi performans gösteren altkoinler arasında.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin