featured
Crypto.com Coin (CRO) yeni rekorunu kırdı

Bugün yeni rekorunu kıran Crypto.com Coin’de (CRO) yeni hedef belirlendi! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com Coin (CRO), iki haftaya yayılan mükemmel performansını sürdürerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

CRO 0,40 dolar direnç seviyesini aştı

Crypto.com kripto para borsasının yerel tokeni olan CRO, 0,40 dolar seviyesinin üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Kripto para, son 24 saat içinde %16’dan fazla ralli yaptıktan sonra bu seviyeye ulaştı ve piyasa değerine göre önde gelen kripto para birimleri arasında en iyi performans gösterenlerden biri haline geldi.

Bu yazının yazıldığı sırada CRO, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,40 dolardan biraz daha aşağıda, 0,390 dolardan işlem görüyor. CRO bu performansını sürdürebilirse önümüzdeki birkaç gün içinde 0,50 dolar seviyesine dokunabilir.

CRO için bir sonraki direnç seviyesi 0,47 dolarda yer alıyor. Bu direnç seviyesini aşabilirse Crypto.com kripto parasının önümüzdeki birkaç saat içinde 0,50 dolara doğru daha yüksek bir hareket yapmasını mümkün hale gelebilir.

Ancak CRO, 0,60 dolara kadar yükselmek istiyorsa kripto para piyasasının genelinden desteğe ihtiyaç duyabilir. Öte yandan, kripto para birimi geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 0,32 dolara doğru geri de çekilebilir. Hafif bir geri çekilme, boğaların yenilenmesine ve başka bir ralliye başlamasına izin verebilir veya ayılar kontrolü yeniden kazanabilir ve fiyatı 0,30 dolar seviyesinin altına çekebilir.

Kripto para piyasasının 3 trilyon dolara ulaşması, CRO rallisine güç veren etmenler arasında yer alıyor.

Crypto.com, bugün erken saatlerde başlatılan Cronos çapraz köprü ana ağ beta sürümünü destekleyeceğini duyurdu. Sürümün, Cosmos ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ekosistemleri arasında daha fazla birlikte çalışabilirliğe yol açması bekleniyor.

Çapraz köprü ana ağı, geliştiricilerin dApp’leri ve akıllı sözleşmeleri Ethereum ve EMV uyumlu zincirlerden Cronos ağına eskisinden daha hızlı ve daha ucuza aktarmalarını sağlayacak. Güncelleme, 10 milyondan fazla Crypto.com müşterisine sunulacak.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin