btc algı analizi
Kripto para algı analizi: Bitcoin ve altcoinler için son hissiyat ne durumda?

Bugün piyasanın en çok kazanan ve kaybeden kripto paraları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin destek bulmayı başarırken yazım sırasında 6.800 dolarlık dirençle 6.900 dolar arasında değişmeye devam ediyor. Piyasalar, genel olarak Pazartesi gününden sonra daha yeşil görünürler ve yatırımcılara yeni umutlar verirler. Bugün kripto para piyasası yeşillerle boyandı ve ilk 20 kripto para arasında sadece bir tanesi kırmızı alanda işlem görüyor. İşte piyasanın en çok kazanan ve kaybeden kripto paraları…

Kripto para piyasası hacmi ve altcoinlerin durumu

Altoinlerin büyük bir çoğunluğu yazım sırasında pozitif kazançlar gördüğünden, Bitcoin baskınlığı %53’ün üzerinde kalıyor. Toplam piyasa hacmi 224,5 milyon dolara yükseldi.

Bitcoin 6.700 doları kırdıktan sonra yükselişe geçti ve şu anda 6.905 dolardan işlem görüyor. Lider kripto para birimi yaklaşık 120 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ethereum, gün içinde yaklaşık %3 oranında bir büyüme ile 284 dolar seviyesinde oturuyor. Ethereum şu anda 29 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Dash fiyat grafiği
Dash fiyat grafiği

Piyasanın en çok kazanan kripto paraları

Günün en büyük kazananı Dash. Dash %26’lık bir artışla 179,6 dolar seviyesine yükseldi. Dash, bugün piyasayı pompalayan kripto para oldu. Dash’ı artış konusunda IOTA takip ediyor. IOTA yazım sırasında %14 oranında artışla 0,68 dolardan işlem görüyor. IOTA şu anda 1,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 10. sırada yer alıyor. Diğer kripto paralar arasında yazım sırasında %10’un üzerinde artış görenler; GAS, NEO, Byteball Bytes, Bitcoin Private ve DigiByte’dır.

Wanchain fiyat grafiği
Wanchain fiyat grafiği

Piyasanın en çok kaybeden kripto paraları

Wanchain kripto parası bugün en çok kaybeden para oluyor. Wanchain şu anda, %4 oranında düşüşle 1,31 dolardan işlem görüyor. Wanchain 139 milyon dolarlık piyasa değeriyle 54. sırada yer alıyor. Bugün piyasada en çok kaybeden ikinci para ise NANO. NANO yazım sırasında %3 oranında düşüşle 3,30 dolardan işlem görüyor. NANO 439 milyon dolarlık piyasa değeriyle 24. sırada yer alıyor.  Aion ise NANO gibi günü zararla devam ettiren kripto para. Aion yazım sırasında %2,97 oranında düşüşle 0,66 dolardan işlem görüyor. Kripto para yazım sırasında 137 milyon dolarlık piyasa değeriyle 55. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin