Bu Metaverse projesine 100 milyon dolar fon toplandı!
Bu Metaverse projesine 100 milyon dolar fon toplandı!

Bu Metaverse projesine 100 milyon dolar fon toplandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta, sosyal medya devi olan Facebook, Metaverse adlı sanal dünyaların geliştirilmesine milyarlarca dolar yatırım yapma planı olduğunu açıkladı. Ayrıca, bu planın bir yansıması olarak Meta olarak isim değişikliği yaptı.

Alan Howard, Cameron ve Tyler Winklevoss ve diğerleri tarafından desteklenen bir yatırım firmasından 100 milyon dolarlık bir fonun kapatılmasının gösterdiği gibi, sanal dünya gelişimine yönelik merkezi olmayan yaklaşımları destekleme çabaları giderek hız kazanmaya devam ediyor.

Metaverse projelerine olan ilgi artıyor

Pazartesi günü, Chicago merkezli bir yatırım firması olan Sfermion, dijital nesnelerin, öğelerin oluşturulmasını ve kullanımını desteklemek için dağıtılmış ağlar ve protokoller kullanan merkezi olmayan Metaverse’de faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapacak olan yeni fonunun kapandığını duyurdu. Ek olarak, yeni fon milyarder Alan Howard, Cameron ve Tyler Winklevoss, Bloq’tan Matthew Roszak ve a16z’den Chris Dixon tarafından da destekleniyor.

Yönetici ortak Andrew Stein, yakın zamanda verdiği bir röportajda, firmanın token ve hisse senedi anlaşmalarının yanı sıra takas edilemeyen tokenler (NFT’ler) yoluyla yatırım yapma planları olduğunu söyledi. Fonun bahislerinin kısmen NFT altyapısı inşa eden şirketlere odaklanacağını söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin