featured

Bu meme coin’de boğalar harekete geçti! Yüzde 35’lik bir ralli kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, yükselişe hazır görünüyor. 55 günlük SMA seviyesi, yükseliş hareketini destekliyor. DOGE fiyatı, potansiyel fiyat hareketi ile 200 günlük SMA seviyesini kırabilir. Bu hareket ile, Dogecoin fiyatı %35 oranında değer kazanarak 0,1800 dolar seviyesine ulaşabilir.

DOGE meme coin

Dogecoin boğaları nihayet harekete geçti ve üç günlük bir ralliyi başlattılar. Ralli Paskalya günü 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve giriş seviyeleri olarak hareket eden aylık pivot ile başladı. Bu ralli meme coin’e %10 oranında değer kazandırdı. Aylık R2 direncine denk gelen 200 günlük SMA hedef olarak yer alıyor. Bu ralli sonucunda fiyatta %35 oranında bir yükseliş yaşanabilir.

DOGE emin adımlarla yükseliyor

Dogecoin’in fiyatı, boğaların Paskalya günü harekete başlaması ile birlikte 3 gündür değer kazanıyor. Yükselişin başlaması ile birlikte birçok yatırımcı spottan alışlara başladı. Doların gücünün zayıflaması ile birlikte gözde meme coin’in fiyatı artmaya devam etti.

İlk başta DOGE, 0,1600 dolar civarında 0,1594 dolar seviyesinde bir engel ile karşılaşabilir. Öte yandan aylık R1 direnci de bir sorun yaratabilir.

Bu akşam TESLA(TSLA), NASDAQ’daki en önemli bileşenlerden biri olan kapanış zilinden sonra kazançla çıkacak. NASDAQ ve kripto para birimleri arasındaki korelasyonu görülünce, NETFLIX’teki %25 oranındaki önemli düşüşün ardından bir başka aksilik yaşanabilir. Bu aksilik yatırımcıların panik yapıp pozisyonlarından çıkış yapmalarına sebep olabilir. Eğer panik ortamı oluşursa, 55 günlük SMA seviyesinin altına 0,1242 dolar seviyesinin altına bir düşüş yaşanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin