Kripto para piyasası dibi gördü mü? FED kararları bekleniyor
Kripto para piyasası dibi gördü mü? FED kararları bekleniyor

Bu yeni kripto para, piyasa çöküşünde 18 kat arttı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum hafta sonu boyunca dik düşüşlerini sürdürürken, piyasalar kasvetli bir havaya bürünmüştü. Ancak çöküş sırasında bir kripto para büyük bir yükseliş kaydetti. Yeni ortaya çıkan bir Web3 parası olan Pmail, son 24 saatte yüzde 1800’den fazla büyüyerek büyük başarı kaydetti.

Pmail Network, 20 Ocak’ta piyasaya sürüldü ve Web3.0 üzerine kurulu ilk NFT posta uygulaması olma özelliği taşıyor. Dfinity’nin teknolojisini kullanan Pmail Network’ün hedefi, blockchain dünyasına birincil ağ geçidi.

Pmail ile kullanıcılar verilerinin ve özel anahtarlarının sahipliğini geri alacaklar. Ayrıca, Pmail’in topluluk yönetişim yapısı, kullanıcıların hizmetin yönünü etkilemesine olanak tanıyor. Hem veri bütünlüğü hem de güvenlik adına, Pmail, kullanıcılara güvenilir, her zaman açık bir posta sistemi sağlamaya çalışıyor.

PML kripto para %1800 arttı, proje ne sunuyor?

Pmail’in posta hizmetleri, her kullanıcının hesabını benzersiz bir şekilde tanımlamak için uzun adresleri kullanılıyor. Bunun gibi uzun adresleri kullanmak e-postada pratik değil, ancak Pmail, kullanıcıların zincir üzerindeki adreslerini değiştirmelerine ve gizli tutmalarına olanak tanıyan bir Takma Adı sistemine de sahip.

Bununla birlikte, Pmail’in tüketicilerin uygulamayı kontrol etmesi için E-posta adresi oluşturabileceği bir deneme sürümü bulunuyor. Pmail tarafından sunulan Web3 posta hizmeti, güçlü pazar çekişine sahip yenilikçi bir konsept. Geleneksel posta hizmetleri, kullanıcı verilerini topladıkları ve sakladıkları için kripto kullanıcıları arasında tam olarak popüler değiller.

PML’nin mevcut piyasa değeri 45 milyon dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 621 bin dolar. Kripto para şu anda yalnızca PancakeSwap’taki kullanıcılar alınıp satılabiliyor. Bu nedenle, tüm işlemler bu DEX platformundan geliyor.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin