Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var
Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var

Bu iki altcoin yatırımcılarının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor olabilir! İşte detaylar

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Litecoin, Ripple ve Cardano gibi bazı kripto para birimleri Eylül ayından bu yana düşüşe geçerken bazıları yükseliş yaşadı. Solana ve LUNA, yeni zirveler yapmaya devam eden kripto paralar arasında yer aldı.

Solana fiyat analizi: SOL 20 SMA’dan sıçradı

Solana, Ağustos ve Eylül ayı başlarında büyük bir artış göstererek yaklaşık 22 dolardan 215 dolara tırmandı, bu da neredeyse %1.000’lik bir değerlenme anlamına geliyor. Eylül’ün ikinci yarısında fiyat geriledi, ancak 50 SMA (sarı) günlük grafikte destek görevi görerek dipleri yukarı itti.

Bir üçgen oluştu ve işlem aralığının daralmasıyla yükseliş kırılması meydana geldi. Kırılma geçen hafta gerçekleşti ve SOL/USD 220 doların hemen altında yeni bir zirve yaptı. Bu haftanın başlarında, Bitcoin 60.000 doların altına düştü ancak düşüş 20 SMA’da (gri) durdu ve oradan sıçradı. Bu da güçlü satın alma baskısını gösteriyor.

Terra fiyat analizi: LUNA 50 SMA’dan güç alarak hareketlendi

LUNA Ağustos ayında harika bir koşu yaptı ve yükseliş koşusu henüz bitmiş gibi görünmüyor. Toplam LUNA’ların yaklaşık %10’unun yakılması, dolaşımda daha az kripto para ve daha yüksek talep anlamına geldiğinden, kriptoya olan talep yüksek kalıyor. Bunun yanı sıra, Cosmos Blok Zincirler Arası İletişim IBC köprüsü Solana ağında yayına girdi ve diğer kripto ağlarıyla daha bağlantılı hale geldi.

Yukarıdaki grafikten gördüğümüz gibi, Mart ayının en yüksek seviyesi olan 22 dolar LUNA için desteğe dönüşürken, 50 SMA (sarı) geri çekilmeler sırasında dipleri yukarı itti. Fiyat bu hafta yine hareketli ortalamanın üzerine sıçradı, bu nedenle LUNA/USD yakında yeni bir zirve yapabilir ve sonunda 50 doları kırabilir.

fxleaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir