featured

Güncel piyasa analizi: İşte bu hafta en çok kazandıran 3 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin terimi Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselişteki altcoinler, bu hafta kripto para haberlerini ve kripto para piyasasında en çok kazananlar oldu.

  • Hifi Finance (HIFI) yüzde 122,90 artış gösterdi
  • STORJ fiyatı yüzde 37.40 arttı
  • Metal DAO (MTL) fiyatı yüzde 27.52 arttı

Hifi Finance (HIFI) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

HIFI fiyatı, Haziran 10’dan bu yana önemli ölçüde arttı. Başlangıçta fiyat 0,30 doların üzerinde konsolide oldu. Daha sonra 17 Ağustos’ta artış oranını hızlandırdı ve o zamandan beri parabolik bir yükselen destek çizgisi boyunca arttı.

15 Eylül’de fiyat tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1,27 dolara ulaştı ancak daha sonra hafif bir düşüş yaşadı. En yüksek fiyat, orijinal artışın 2,61 Fib uzantısında (siyah) gerçekleşti. Bu, yukarı yönlü hareketler sırasında genellikle direnç sağlayan bir alandır.

Bir ret meydana gelirse HIFI fiyatı 0,75 dolar destek alanına düşebilir. Bu, parabolik yükselen destek çizgisiyle çakışır ve bu orijinal artışın 1.61 uzantısıdır.

Bu, mevcut fiyattan ölçüldüğünde yüzde 35’lik bir düşüş anlamına gelecektir. Öte yandan fiyat patlar ve başka bir yüksek seviyeye ulaşırsa bir sonraki direnç, aynı orijinal artışın 3.61 uzantısı tarafından oluşturulan 1.60 dolar olacaktır. Buradaki bir artış yüzde 35’lik bir yukarı hareket anlamına gelecektir.

STORJ altcoini kritik yatay direnci aştı

STORJ fiyatı, 17 Ağustos’taki 0,19 dolarlık düşük seviyesinden bu yana artış gösterdi. Aynı gün fiyat, alım baskısının bir işareti olarak kabul edilen uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturdu. Eylül ayının başında, fiyat daha yüksek bir dip oluşturdu ve artış oranını hızlandırdı. 13 Eylül’de fiyat 0,32 dolarlık yatay direnç alanının üzerine çıktı. Bu işaret, yeni bir yukarı yönlü hareketin başlama olasılığını destekliyor.

altcoin

Artış devam ederse STORJ altcoini yüzde 50 artışla bir sonraki direnç olan 0,50 dolara yükselebilir. Öte yandan 0,32 dolar alanının altında bir kapanış, devam eden kırılmayı geçersiz kılacaktır. Bu durumda 0,23 dolar destek alanına yüzde 30’luk bir düşüş muhtemelen gelecekteki fiyat hareketi olacaktır.

Metal DAO (MTL) fiyatı uzun vadeli üçgenden çıkıyor

MTL altcoinin fiyatı, 17 Ağustos’ta uzun vadeli bir üçgenin destek çizgisinde sıçradığından beri arttı (yeşil simge). Üçgen Kasım 2022’den bu yana yerinde duruyor. MTL, sıçradıktan sonra 13 Eylül’de bu üçgenden çıktı. Kopuşa rağmen fiyat henüz önemli ölçüde hareket etmedi. Aksine hâlâ 1,60 dolarlık yatay direnç alanının hemen altında işlem görüyor.

Formasyonun tüm yüksekliğini kat eden bir hareket fiyatı 2,60 dolara çıkaracaktır. Bu da altcoinin fiyatında yüzde 65’lik bir artış anlamına gelecektir. Bununla birlikte MTL 1,60 dolar bölgesini temizleyemezse yüzde 12 düşebilir ve üçgenin direnç çizgisini 1,40 dolarda yeniden test edebilir.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *