Goldman Sachs
Eski Goldman müdürü ilk defa kripto para aldığını duyurdu: Tercihi hangisi oldu?

Bu gelişme Goldman Sachs’ın gizli kripto projesini hızlandırdığını gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım bankacılığı devi Goldman Sachs’ın yayınladığı yeni bir iş ilanı, dijital varlık geliştirme projesini hızlandırdığını adeta gözler önüne serdi.

Şu an yayında olan iş ilanı ile bankanın GS Accelerate şirket içi inkübatör programının himayesinde bir Dijital Varlık Proje Yöneticisi aranıyor.

İş pozisyonunun özetinde, banka gelecek dönem projelerinde “dağıtık muhasebe teknolojisi (DLT) gelişimi için kapsamlı yol haritaları geliştirmesi” ve “ilgili ürünler, teknoloji ve pazarlar hakkında derinlemesine bir anlayış geliştirmek” ve “ Birden fazla paydaşlı karmaşık bir proje planlama belgesini korumak ve yinelemek. ” ifadeleri yer alıyor.

Dijital Varlık projesinin birkaç detayı listede açıklanmakla birlikte, iş özellikle bankanın menkul kıymetler bölümü altında sınıflandırılmış.

GS Accelerate’in bir parçası olan proje, hızlı bir şekilde geleneksel finansal hizmetler endüstrisini yenileyebilecek çözümler ve ürünler geliştirmeyi hedefleyen hızlı bir iç ünite içerisinde yer alacak.

Pozisyon ayrıca hızlı iş temposu ve esnek çalışma saatleri kriterlerini de içeriyor. GS yeni iş fikirleri oluşturma fikrini açıkça ortaya koyarak çalışanların hızlı, girişimci bir ortamda çalışma fırsatlarına vurgu yapıyor.

Bu, “dijital varlıklar/Blockchain/dağıtık defter teknolojisi, sermaye piyasaları ve finansal hizmetler düzenlemelerine duyulan ilgi ve tecrübe”  adaylarda aranan temel özellikler olarak belirtilmiş.

Goldman Sachs’dan JPMorgan benzeri bir proje gelir mi?

Bildirildiği gibi, Goldman’ın Genel Müdürü David Solomon geçtiğimiz günlerde, küresel ödeme sistemlerinin ABD Doları gibi fiat varlıklara bağlı kripto para birimleri olarak sabit paralara yöneldiğine inandığını açıkladı.

Bankanın JPMorgan Chase’in yaklaşmakta olan JPM Coin’ine benzer bir proje izleyebileceğini onaylamaktan kaçınmakla birlikte, Solomon, piyasa katılımcılarının tüm büyük finansal kurumların tokenizasyon, stabil coin ve sürtünmesiz ödemeler potansiyeli ile yakından ilgili varsaymaların gerektiğini söyledi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin