KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak
KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak

Bu borsada Bitcoin “bin dolardan” satılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi borsası KuCoin, ikinci faaliyet yılını kutlamak için bir dizi tanıtım yapacağını açıkladı. KuCoin’in teklif ettiği ilk tanıtım borsadaki Bitcoin alımlarında indirim yapmak.

KuCoin yüzde 90 indirimle Bitcoin satacak

Uygun kullanıcılar, tanıtım döneminde piyasa fiyatından %90 oranında daha düşük fiyatla BTC satın alabilecekler. Yani kullanıcılar 1.000 dolarlık bir fiyat üzerinden Bitcoin alabilecekler. Eylül 2017’deki lansmanından itibaren, KuCoin kripto para pazarında, “Halk Borsası” unvanını alarak kilit bir oyuncu haline geldi. KuCoin, kullanıcılarının 2 yıldönümünü kutlamak için çeşitli promosyonlar düzenleyerek bu itibarını artırmayı planlıyor.  Satışa katılmak için, kullanıcıların KuCoin’in yerel tokeninden 50 KCS’yi ticari hesaplarında tutmaları ve hesaplarının KYC-onaylı olmasını sağlamaları gerekiyor.

Kutlamalar KuCoin için bir büyüme döneminde gerçekleşiyor. Borsa yakın zamanda Endonezya, Arap ve Koreli kullanıcılar için gelecekte daha fazla plan yapacak yeni küresel topluluklar başlattı. KuCoin, simüle edilmiş bir işlem süresinin ardından türev ticaret platformu KuMEX’te canlı işlem başlattı.  Bu tanıtım kampanyaları dizisini başlatmak için TRON, Tokoin, Terra, Amino ve V Systems ile KuMEX ve Pool-X gibi birçok projeyle ortaklık kurmuş olan KuCoin, kullanıcılarına büyük değer katıyor.

Prweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin