Bitcoin fiyatı

Bu analiste göre Bitcoin, yeni kazançlara hazır olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Lark Davis’e göre, Bitcoin (BTC), son düşüş trendinden çıktı ve yeni kazançlar için hazır olabilir.

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, hafta sonu yaşanan 49.670 dolara hafif bir düşüşün ardından bugün 51 bin dolarlık seviyeye geri geldi. Basın zamanı itibariyle, Bitcoin bugün 51.598 dolardan işlem görüyordu. Bugün, Bitcoin’in 23 Aralık’tan bu yana 50 bin doların üzerinde işlem gördüğü dördüncü gün.

50 bin dolarlık desteğin niteliği, zincir üstü analitik firması Santiment tarafından şöyle açıklandı:

“Bitcoin’in 51 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte, tüccarların hissiyatı tekrar pozitif aralığa döndü. Beklendiği gibi, 50 bin dolar seviyesi, tüccarların bu eşiğin üzerindeyken iyimser ve altındayken şüpheci oldukları psikolojik bir destek seviyesi haline geldi.”

Hodl yapan yatırımcılar 11 ayın en yüksek seviyesinde

Zincir içi analitik firması Glassnode’a göre, Bitcoin’in “HODLed veya Lost Coins” miktarı, 11 ayın en yüksek seviyesi olan 7.25 milyon BTC’ye ulaştı. Kayıp veya HODLed Bitcoin’ler, büyük ve eski zulaların hareketine işaret eder, bu da dolaşım dışı tokenlerde bir artışa işaret eder – bunlar uzun vadeli sahipleri tarafından soğuk cüzdanlarda tutulmuş veya hafif bir kurtarma olasılığı ile insan hatası nedeniyle kaybolmuş Bitcoinlerdir.

Bu göstergedeki artış, Bitcoin fiyatındaki bir yıllık artışın yanı sıra daha fazla yukarı yönlü hareket beklentisinin, tüccarların diğer varlıklarla takas etmek yerine BTC tokenlerini elinde tutmasına yol açabileceğini gösteriyor.

Bitcoin (BTC) fiyat hareketi

Son dakika haberlerinin veya etkili tweet’lerin yokluğunda, BTC boğaları ve ayıları, yatırımcıların korkmasına neden olan genel bir dengesiz risk iştahıyla 52.000 dolara doğru savaşmaya devam ediyor. Bununla birlikte, yerel bir düşüş şansı azaldıkça, buranın ötesinde ve yeni yılda bir BTC rallisi olasılığı güçlenmeye devam ediyor.

Yatırımcılar dikkatle izlerken, dip fiyatının Aralık ayının en düşük seviyesi olan 42,333 dolardan çekilmesi her şeyden daha güçlü. BTC/USD paritesi, günün erken saatlerinde 50.480 dolarlık gün içi en düşük seviyeden sıçradı. BTC fiyatı son 24 saatte %3,5’ten fazla arttı ve bu rallinin devam edebileceğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin