JPMorgan, Ethereum'un Defi hakimiyetini kaybedebileceğini iddia ediyor! İşte gerekçeleri
JPMorgan, Ethereum'un Defi hakimiyetini kaybedebileceğini iddia ediyor! İşte gerekçeleri

“Bu altcoinler ETH’yi devirecek, DOGE ve SHIB’in kaderi ise böyle olacak!” Araştırma şirketinden flaş 2022 raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen kripto araştırma şirketlerinden Arcane Research, 2022 yılında Ethereum ve şaka tabanlı kripto paralara neler olabileceği konusunda tahminini açıkladı.

Haftalık Güncelleme raporunda, kripto istihbarat firması ETH’nin fiyat performansında Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans göstereceğini, ancak piyasa değerinin Bitcoin’in gerisinde kalmaya devam edeceğini tahmin etti.

Ethereum’un değerlemesi şu anda 490 milyar dolar civarındayken, BTC’nin değeri 1 trilyon dolar.

“ETH, BTC’den daha iyi performans göstermeye devam edecek, ancak ETH’nin piyasa değerinin BTC’yi geçtiğini görmeyeceğiz.”

Ancak Ethereum, diğer katman-1 ağlarından gelen tehditlerle de karşı karşıya.

Hangi kripto paralar Ethereum’u geçebilir?

2021’de Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra (LUNA), Fantom (FTM) ve Harmony (ONE), kâr açısından ETH’yi çoktan geride bıraktı. En yüksek getiriyi gören LUNA, Ethereum’un %460’lık artışına kıyasla %14.823 artış kaydetti.

Rapor, kullanıcı kabulü ve fon girişleri artmaya ve bu paraların fiyatını artırmaya devam ettikçe, bu platformların yerel tokenlerinin gelecek yıl ETH’den daha iyi performans göstermeye devam edeceğini söylüyor.

“Ethereum dışındaki diğer katman-1’lerin benimsenmesi artmaya devam edecek ve ETH’den daha iyi performans göstermeye devam edecekler.”

Köpek temalı tokenler Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi memecoinlere gelince, firma bu tokenlerin çoğunun 2021’deki büyük rallisinin ardından düşeceğini tahmin ediyor.

“Çoğu şaka parası, 2021’deki saçma zamanların tarihsel bir kalıntısı olarak belirsizliğe dönüşecek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin