featured

Son açıklanan ortaklık ile bu altcoin’in grafikleri yeşile boyandı! Etkisi ne kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ANKR, yaptığı yeni ortaklığı sayesinde yükselişe geçti.

ANKR altcoin ortaklık

Merkezi olmayan bir blockchain altyapı sağlayıcısı olan ANKR, Amerikan teknoloji devi Microsoft ile ortaklığını açıkladığında ekosistemde bir şok etkisi oluşmuştu. Şu anda bu etki, hâlâ geçerliliğini sürdürüyor gibi görünüyor.

Ortaklığın açıklanmasının ardından ilk olarak %60’lık bir sıçrama kaydedilmişti. Bunun yanı sıra son 24 saate %43,51 oranında değer kazanan altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,0471 dolar civarında işlem görüyor. Bu da yatırımcıların ilgisinin devam ettiğini gösteriyor.

Bu yükseliş hareketinden önce yatay hareket eden ANKR, haftalık grafikte görüldüğü gibi ortaklığın açıklanmasının ardından emin adımlarla yükseldi.

ANKR-USD Chart

Microsoft ortaklığı, gelişmekte olan Web 3.0 ekosisteminde bir altyapı hizmeti sağlayıcısı olarak kayda değer bir ilerleme olduğu için ANKR için kritik bir güven oyu görevi gördü. Bu ortaklık, altcoin’in ekosisteminin hızlı bir şekilde gelişmesine de yardımcı olabilir.

Ek olarak Microsoft’u ortak olarak almak, yakın gelecekte Ankr protokolünü daha yüksek profilli ortaklıklara açacaktır. Protokolün, Web 2.0 teknoloji ekipleri için bir go-to node altyapı hizmeti sağlayıcısı görünümü iyileştirildi. Bu altcoin’in ekosisteminin orta ve uzun vadeli büyümesini desteklemeye yardımcı olacak.

Altcoin için sırada ne var?

Ankr protokolünün büyüme potansiyeline rağmen, geçen yıl BNB likidite havuzundan yaklaşık 5 milyon doların taşındığı büyük bir ihtişamına gölge düşürdü. Yaşanan saldırıdan bu yana protokol, görünümünü yeniden şekillendirmek için çok şey yapıyor. Mesela geçen Ekim ayında Chainscanner adlı çok zincirli bir kâşif yayınladı.

Bugüne kadarki en iddialı gelişmesi olarak adlandırılan Microsoft ortaklığıyla, Ankr protokolünün görünümü şu anda değişiyor. Ekosistemin değeri haftalık ölçekte %68’lik bir büyüme gerçekleştirdi ve şu anda 467,8 milyon dolar olarak sabitlendi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin