bu, altcoin yüzde 70 yükseliş sinyali veriyor

Bu altcoin’de yüzde 70 yükseliş sinyali geldi! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – RVN altcoin, yüzde 60 yükseliş kaydetti ve bu yükselişi sürdürmek için şu anda 0.122 dolarlık yükseliş kırılmasını yeniden test ediyor. Bu gerçekleşirse fiyat, 0.21 dolara ulaşabilir.

Ravencoin, varlıkları bir kişiden diğerine taşıma göreviyle başa çıkmak için tasarlanmış belirli bir kullanım durumu blok zinciri oluşturmayı amaçlayan eşler arası (P2P) bir ağdır.

RVN altcoin: Geçmiş performans

21 Aralık’ta destek seviyesinden 0,080 ABD doları olan talebin artmasıyla birlikte RVN madeni para fiyatı bir yükseliş rallisi sergiledi. Fiyat son iki haftada %60’tan fazla arttı. Ve 4 Ocak’taki %22’lik artış, uzun bir boğa yutan mum çubuğuyla direnç bölgesinin 0.122 dolardan kırılmasıyla sonuçlandı. Şu anda fiyat, ralliyi sürdürme umuduyla yükseliş kırılmasını yeniden test ediyor.

RVN altcoin teknik grafiği

RVN teknik analiz

RVN altcoin‘i fiyatı günlük grafikte bir ralli gösteriyor ve uzun süredir devam eden direncin üzerine çıkıyor. Şu anda 0.122 dolarlık yeniden test gelecekteki fiyat trendini belirleyecek, ancak işlem hacminde %250’lik bir artışla yükselişin devam etmesi muhtemel.

%66’daki RSI göstergesi, aşırı alım sınırına yakın eğimde kayalık bir hareket gösteriyor. Eğim, yükseliş trendini sürdürerek 14 günlük SMA’dan sabit destek buluyor. RSI’ya göre, yükseliş trendinin itici güçlerinde çok az veya hiç zayıflık bulunmuyor ve trend, herhangi bir sapma belirtisi göstermiyor.

MACD göstergesi, çizgiler arasındaki boşluk arttıkça günlük grafikte sıfır çizgisinin üzerinde kırılan MACD ve sinyal çizgilerini gösterir. Ayrıca, histogramdaki yükselen trend, tekrar test sonrası yükseliş trendinin devam ettiğini gösteriyor.

Altcoin’in fiyatını ne bekliyor?

RVN teknik analizi, yeniden testten sonra yükselişin devam ettiğini ima eden teknik göstergelerle birlikte fiyat hareketini gösterir. Bu nedenle, direnç bölgesinin 0.122 dolardan yeniden test edilmesi, minimum riskle mükemmel bir giriş noktası getirecektir.

Ralliyi etkileyecek önemli direnç seviyeleri 0.15 dolar ve 0.21 dolar. Yükseliş rallisi için yüksek umutlara rağmen, trader’ların 0,10 dolar ve 0,080 dolar destek seviyelerini tanımaları gerekiyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin