Bu altcoin'de uzun süredir devam eden yükseliş trendi ivme kazandı! Yeni hedef neresi?

Bu altcoin’de uzun süredir devam eden yükseliş trendi ivme kazandı! Yeni hedef neresi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Altcoin FTM fiyatı, 2 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde büyük bir yükselişi saran mum çubuğu oluşturuyor. Yükseliş trendi, fiyatı 2,6 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkarabilecek mi?

Altcoin’in geçmiş performansı

FTM coin fiyatı, fiyat 2 dolar işaretinin üzerine çıktıkça altta yatan yükselişin artmasına neden oluyor. Fiyat hareketi, fiyat grafiğinde birden fazla yükseliş mumu ve 50 günlük EMA’nın üzerinde bir artış gösteriyor. Yükseliş mumu büyümeye devam ederken, ralli direnç bölgesi olan 2,6 dolara daha da yaklaşıyor.

Bu altcoin'de uzun süredir devam eden yükseliş trendi ivme kazandı! Yeni hedef neresi?

Teknik analiz

Altcoin FTM’nin fiyat hareketi, günlük grafikte yuvarlanan bir dip modelini tamamlandığını gösteriyor. Modelin boyun çizgisi 2,40 dolar işaretine dayanıyor. Dolayısıyla, bu seviyenin kırılması mükemmel bir giriş noktası olacak.

Önemli Üstel Hareketli Ortalamalar, 200 günlük EMA ralli kırılmalarını 2 dolar işaretinin üzerine ittiği için günlük grafikte yükseliş hizalaması gösteriyor. Ayrıca, fiyat, yükseliş ivmesindeki artışı gösteren 50 günlük EMA’nın üzerine çıkıyor.

RSI göstergesi, 14 günlük SMA’yı kırarken, günlük grafikte %50 merkez çizginin üzerinde artan yükseliş eğimini gösteriyor. Ayrıca, 14 günlük SMA kademeli bir yükseliş eğilimi gösteriyor ve neredeyse aşırı alım bölgesine girmeyi hedefliyor.

MACD göstergesi, günlük grafikte bir yükseliş geçişini tamamlamanın eşiğinde bulunuyor. Ayrıca, yükseliş histogramlarının yükselen trendi, satın alma baskısındaki bir patlamayı yansıtıyor. Sonuç olarak, fiyat, teknik göstergelerin gösterdiği alım baskısında bir patlamayla fiyattaki yükseliş rallisini sürdürüyor.

Fiyat tahmini

Altcoin Fantom (FTM) fiyatı, kısa süre içinde 2,60 dolarlık direnç bölgesine ulaşabilecek satın alma baskısında bir patlama olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, traderlar 2,40 dolarlık bir kırılma ile giriş fırsatı bulabilirler.

Yazı yazılırken, TradingView altcoin FTM için “AL” sinyali veriyordu.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir