Bu altcoin %25 düşüş sinyali veriyor! Çıkış vakti geldi mi?
Bu altcoin %25 düşüş sinyali veriyor! Çıkış vakti geldi mi?

Bu altcoin %25 düşüş sinyali veriyor! Çıkış vakti geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Ripple’ın (XRP) fiyatı, ikinci düz seansta daha düşük fiyat seviyelerinden işlem görüyor. XRP fiyat hareketi, yatırımcıları zarara sokarak düşmeye devam ediyor. Yazı yazılırken XRP/USD, son 24 saatte %1’den fazla düşüşle 0,79 dolardan işlem görüyordu.

  • XRP fiyatı, yeni işlem haftasının ilk gününde daha düşük fiyattan işlem görüyor.
  • Altcoin, 0,70 dolarlık kritik seviyenin altına düşerse daha fazla olumsuzluk yolda demektir.
  • XRP’nin önümüzdeki birkaç seansta %25 daha düşmesi bekleniyor.

Altcoin, 50 günlük SMA’nın altına düşebilir

Günlük grafiğe baktığımızda, Ripple (XRP) fiyatının, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesinde zirve yapmasından bu yana uzun vadeli aşağı yönlü bir momentumda hareket ettiğini görüyoruz. Yine de Ocak konsolidasyonundan sonra %20’lik ralli yaptıktan sonra 9 Şubat’ta 0.91’de bir nefes aldığından, satış baskısı yatırımcıların hissiyatı üzerinde çekim yaratıyor.

Bu altcoin %25 düşüş sinyali veriyor! Çıkış vakti mi?

Şu anda, Ripple fiyatı 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’ya (SMA) 0,740 dolarda girme yolunda ilerliyor. Bu seviyenin altında bir kırılma, XRP yatırımcılarının 0,58 dolardaki 3 Şubat’ın en düşük seviyesini görmesine neden olacaktır. Son fiyat hareketiyle satış baskısı yoğunlaşırken, Ripple yakın zamanda toparlanacak gibi görünmüyor.

Teknik göstergeler:

  • Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinden yeni çıktı ve 55’te işlem görüyor.
  • Hacim göstergeleri, fiyatta bir düşüşle hacim faizinin düştüğünü gösteriyor.

Yukarıda belirtilen arz bölgesinin durdurulamaması, temmuz ayının en düşük seviyesi olan 0,51 doların kapılarını aralayacaktır. Bu seviye, kazançlı bir satın alma fırsatı oluşturacağı için yatırımcılar arasında bir miktar ilgi artışına neden olabilir.

Diğer taraftan, düşüş hissiyatındaki bir değişiklik, yatırımcıların altcoin’de dipten alım yapmasına neden olabilir. Bu, 9 Şubat’ta 0,91 dolarda yapılan en yüksek seviyelerin yeniden hedeflenmesiyle XRP fiyat hareketinde bir U dönüşü ile sonuçlanabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin