Bu altcoin yüzde 135 patlama potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz
Bu altcoin yüzde 135 patlama potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

Bu altcoin yüzde 135 patlama potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Loopring, Ekim ayının son haftasından bu yana iki büyük ralli gördü. %450 artışla 1,9 $’a yükselen LRC, bir boğa flaması kırılmasının ardından kazançlarını artırmaya devam etti. Ayrıca LRC, flamanın bayrak direği tarafından belirlenen koparma hedefine doğru %135 daha yükselme potansiyeline sahip görünüyor.

RSI ve Awesome Osilatör, çift tepeden kaynaklanan kısa vadeli bir düzeltme gösterirken LRC fiyat keşfine devam etmek isteyebilir. Bu yazının yazıldığı sırada LRC, son 24 saatte %36 artışla 2,09 dolardan işlem görüyor.

4 saatlik Loopring fiyat grafiği

Loopring fiyatı artacak mı?

Bir boğa flaması çıkışının ardından, LRC %67 kazanç elde etmiş durumda. Ancak bayrak direğinin uzunluğu tarafından belirlenen 5 dolarlık hedefe henüz ulaşamadı. Şimdi zayıflayan MACD ile birlikte RSI’da da görülen aşağı yönlü sapmalar, LRC’nin bir sonraki adımdan önce bir adım geri atabileceğini öne sürüyor.

%61,8 ve %50 Fibonacci Extension seviyelerindeki yakın vadeli destek, LRC’nin yükseliş görünümünü korumak için çok önemli olacak. Bir toparlanmanın ardından LRC, flama potansiyelini tam olarak gerçekleştirmek için %135’lik bir artış daha hedeflemeye çalışabilir.

Yükseliş senaryosu geçersiz olabilir

Bu yükseliş senaryosunun geçersiz olabilmesi için ayıların %50 Fibonacci Extension seviyesinin altında bir kapanışı hedeflemesi gerekli. Altın Fibonacci bölgesi kaybedildiğinde, açığa satış yapanlar 1 dolara doğru bir düşüş başlatabilir.

Awesome Osilatör bir dizi yükselen yeşil mum kaydettiyse de, potansiyel bir çift tepe görülüyor. Aşırı alım niteliğiyle birlikte RSI’daki düşüş eğilimi de kısa vadeli bir tehdit. Son olarak, MACD’nin histogramı, son birkaç seansta bir miktar gerileyen yükseliş momentumu kaydediyor.

Sonuç

Fiyat %100 Fibonacci Extension’ın üzerine çıkmadan önce LRC için bir düzeltme aşamasına işaret eden birkaç işaret var. Satış baskısı hafiflediğinde, LRC’nin %161,8 ve %200 Fibonacci Extension’a doğru ilerlemesini bekleyebiliriz. Oradan, LRC’nin nihai hedefini 5 dolar olarak gerçekleştirmeden önce birkaç düzeltme daha görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin