Bu altcoin tırmanıyor! Popüler analist öngörüsünü paylaştı
Bu altcoin tırmanıyor! Popüler analist öngörüsünü paylaştı

Bu altcoin tırmanıyor! Popüler analist öngörüsünü paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri olan Litecoin, bir yıldan fazla bir süredir en yüksek fiyatına ulaştı. Dijital para birimi bugün %10’dan fazla büyüdü ve ilk 34 kripto para arasında en hızlı büyüyen kripto para oldu. Litecoin büyümeye devam edebilir mi?

Litecoin, bir yıl içinde yeni yükseklere çıktı

CoinMarkeCap ​​tarafından sağlanan verilere göre, Litecoin bir yıldan fazla bir sürede en yüksek fiyata ulaştı. Dijital para birimi şu an 138 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %10’un üzerine çıktı. Son aylarda dijital para biriminin fiyat artışına yardımcı olan farklı sürücüler var. Bunlardan biri, Litecoin’in Ağustos 2019’da en kısa zamanda halving’e gideceği gerçeğiyle ilgili.

Bu, madencilik ödüllerini %50 oranında azaltacak. Madenciler, şu anda aldıkları blok başına 25 LTC ile ödüllendiriliyor, halving sonrası blok başına 12,5 LTC alacaklar. Analistler, halving’lerin sanal para birimlerinin fiyatlarını artırmalarına yardımcı olduğuna inanıyor.  Dijital para birimi aynı zamanda Aralık 2018’de başlayan ve kripto para biriminin yeni yükseklere yaklaştığı bir boğa eğilimi içinde. O zamandan beri, Litecoin %400’ün üzerinde bir fiyat artışı kaydetti. 

Mati Greenspan: “Litecoin piyasadaki en köklü dijital varlıklardan biri.”

EToro Kıdemli Analisti Mati Greenspan, Twitter’da Aralık ayında Litecoin rallisinin şu anda dijital para birimlerinin faaliyet göstermekte olduğu mevcut boğa piyasasını başlattığını yazdı. Ayrıca, Litecoin’in piyasadaki en köklü dijital varlıklardan biri olduğunu ve temellerinin “oldukça güçlü” olduğunu belirtti.

Mati Greenspan, Litecoin’in günlük işlemlerinin yaklaşık 20.000 dolara çıktığını ve hash oranının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösterdi. Bu, bu kripto para birimine çok fazla ilgi olduğunu gösteriyor. Diğer kullanıcılar ise Litecoin’in piyasada uzun süre kaldığı ve çok güvenli bir ağ olduğu için değerli bir para birimi olduğunu kanıtladığını belirtiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin