Bu altcoin önemli desteği kırmaya hazırlanıyor! Fiyatı ne bekliyor?

Bu altcoin önemli desteği kırmaya hazırlanıyor! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin BNB ayıların pençesine düştü. 360 dolarlık desteğin altına bir düşüş, BNB/USD’nin daha derin seviyelere düşeceği anlamına geliyor. Stokastik RSI (14) %40’a yakın. Bu, piyasa katılımcılarının daha az aktif hale geldiğini ve bunun da diğer kripto paraların bugün aşağı yönlü bir eğilim göstermesine neden olduğunu ortaya koyuyor.

Kısa vadeli görünüm aşağı yönlü. Önümüzdeki birkaç saat içinde 360 doların üzerinde kısa bir konsolidasyon görebiliriz. Bununla birlikte, satış tarafındaki hacimin artmasıyla, BNB/USD’nin 360 doların altına düşmesi ve geçen haftanın en düşük seviyesi olan 355 dolara yaklaşması an meselesi olacak.

1 günlük grafik: Binance Coin (BNB) yatay hareket ediyor

Binance Coin (BNB) bugün neredeyse %6 düştü. Bu, fiyatın sert bir şekilde düştüğü ancak kısa süre sonra daha da yükseldiği klasikleşmiş bir fiyat hareketiydi. Bununla birlikte, bu tersine çevirme girişimi başarısız olmadıkça ve fiyatı 360 dolara veya daha düşük bir seviyeye düşürmedikçe, daha düşük seviye teyit edilmeyecektir.

Alıcılar ve satıcılar arasındaki bu kararsızlık, fiyatları, genellikle hakim trend yönünde bir kırılma ile biten daralan bir kama modeline itti. Günlük grafikte görebileceğiniz gibi, BNB/USD şu anda 371 dolardan işlem görüyor. Aşağıdaki destek alanı 360 – 370 dolar arasında bulunurken, direnç yaklaşık 380 dolardan başlıyor.

Bu altcoin önemli desteği kırmaya hazırlanıyor! Sırada ne var?

Günlük grafiğin teknik göstergeleri bu son 4 saatlik mumda aşırı satım bölgesine girdi. Bu, fiyatların gergin olması nedeniyle bir yükseliş sıçraması ihtimalini güçlendiriyor. Güçlü bir sıçrama bile düşüş trendini kararlı bir şekilde tersine çevirmek için yeterli olmayabilir.

360 doların altında bir kırılma bu senaryoyu geçersiz kılabilir ve önümüzdeki haftalarda daha fazla olumsuzluğun geleceği anlamına gelir. 360 doların altındaki ilk destek 350 dolarda bulunuyor, bu desteğin ardından sadece birkaç gün önce kurulan düşük seviye geliyor.

390 dolarlık direnç kırılamadığından, altcoin’in daha fazla yükseliş mümkün olmadan önce yeni bir düşük seviye oluşturması gerekebilir. Öte yandan, 380 doların üzerinde bir kırılma, düşüş görünümümüzü iptal edecek ve uzun vadede daha fazla kazanç için kapıları açacaktır.

Bir sonraki direnç 400 dolar, ardından 420 dolar ve 450 dolar olarak bulundu. Diğer taraftan, destek daha önce belirtildiği gibi 360 – 370 dolar ve ardından 340 dolarda bulunuyor.

4 saatlik grafik: BNB yine düşüşe mi geçiyor?

Altcoin BNB için 4 saatlik fiyat grafiği, ayıların savaşı kazandığını gösteriyor. Önceki analizimize bakarsanız, fiyatların bir kez daha düşmeden önce 380 doların üzerinde konsolide olma ihtimalinden bahsetmiştik. Bu, dün, 379 dolarda bulunan en düşük seviye ile doğrulandı.

Bu altcoin önemli desteği kırmaya hazırlanıyor! Sırada ne var?

Altcoin, ayın başında başlayan düşüşünde bir geri dönüş yaşadı. BNB/USD kısa süre önce 400 dolarlık daha yüksek bir yerel zirve oluşturmak için harekete geçti ve bu, yükseliş momentumunun yavaş yavaş fiyat momentumunu devraldığını gösteriyor.

4 saatlik grafikteki MACD, daha önce 2018’deki en düşük seviyelerine düştükten sonra şimdi yükseliyor. Bu, yükseliş momentumunun güçlendiğini ve fiyatları yakında yukarı çekebileceğini gösteriyor.

4 saatlik grafikteki RSI 50’nin üzerinde, bu da yükseliş momentumunun yakında güçlenmeye başlayacağını gösteriyor.

Sonuç

Piyasa son birkaç aydır olumlu bir ivme için mücadele ediyor, ancak görünüşe göre işler tersine dönüyor. Altcoin BNB’nin şu anda ne kadar düşük değerde göründüğü göz önüne alındığında, fiyat oldukça olumlu olan 400 doların üzerinde geçici bir dinlenme noktası buldu.

cryptopolitan

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin