Bu altcoin kısa süre içinde sahneye çıkabilir! Metrikleri canlandı
Bu altcoin kısa süre içinde sahneye çıkabilir! Metrikleri canlandı

Bu altcoin kısa süre içinde sahneye çıkabilir! Metrikleri canlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa süre önce Tether’i deviren Solana (SOL), Cardano’nun önünde beşinci sıraya yerleşti. Dijital varlık yöneticisi olan Coinshares, geçtiğimiz hafta Solana yatırım ürünlerinde 15 milyon dolarlık giriş kaydettiğini duyurdu ve yönetim altındaki toplam Solana varlıklarını 200 milyon dolara yaklaştırdı.

DeFi ve NFT tarafına baktığımızda ise Solana, şu anda ekosisteminde çalışan DeFi protokollerinde 14,86 milyar USD’ye ulaşan TVL toplam değerine sahip. Bu da onu üçüncü en büyük Blockchain haline getiriyor.

DapperRadar ayrıca yaklaşan oyun teklifleriyle birlikte geçen ay NFT işlemlerinde 240 milyon USD ile rekor kırdı.

SOL tokeninin fiyatını artırabilecek önemli bir olay, Solana Vakfı tarafından yapılacak olan Breakpoint Konferansı.

SOL fiyatını yönlendiren teknik seviyeler ve grafik kalıpları hakkında bilgi edinmek için SOLUSDT fiyat çizelgelerini analiz edelim.

SOL fiyat tahmini: Haftalık grafik

Solana, göreli güç endeksinin 25 seviyesinin üzerinde olmasıyla dolar karşısında zirveler belirlemeye devam ediyor.

Aylık zaman çerçevesine baktığımızda 4. çeyreğin ikinci yarısında SOL tokeninin fiyatında astronomik bir artış görebileceğimiz tahmin edilebilir.

Fakat yukarıdaki haftalık grafikte düzenli bir düşüş eğilimi tehdidi var, RSI halen 98 seviyesinin altında değerler gösteriyor ve mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinde bir boğa tuzağına dikkat etmemiz gerektiğini ima ediyor.

Günlük Solana fiyat grafiği

Günlük zaman çerçevesi de haftalık zaman çerçevesine benzer bir yol izliyor, RSI göstergesiyle düzenli bir düşüş eğilimi gösteriyor.

25 seviyesinin üzerindeki daha yüksek RSI değerleri, 4 saatlik zaman diliminden düzeltme seviyelerini satın almaya çalışırken SOLUSDT için bir yükseliş trendini de teyit ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Akşehir mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin