Bu altcoin hızlı yükselişiyle diğer varlıkları geride bıraktı!
Bu altcoin hızlı yükselişiyle diğer varlıkları geride bıraktı!

Bu altcoin hızlı yükselişiyle diğer varlıkları geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK) bugün şaşırtıcı bir şekilde yükselişe geçti, çünkü daha geniş dijital para birimi tamamen Eylül ayını yıldız notlarıyla kapatmaya hazırlanıyor. Chainlink de son 24 saatte %6,24 artışla 8,18 dolarlık fiyatla el değiştiriyor. Mevcut fiyat eğilimleriyle LINK’te son 24 saatte 285.5 milyon dolarlık işlem yapıldı.

Dijital para birimi, Chainlink‘in oracle hizmetlerinin ve şu anda Web3.0 ekosistemindeki birçok ağ tarafından benimsenen yeni Chainlink Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolünün (CCIP) hayati bir bileşeni olmaya devam ediyor.

Chainlink’in son birkaç aydaki büyümesinin ilgi çekici yönü, bugün sektördeki önde gelen kripto paraların çoğunu geride bırakmasıdır. Zincir içi verilere göre Chainlink, Bitcoin için sadece %1’e kıyasla geçen hafta %17’den fazla artış gösterdi. LINK büyümesinin temeli, onu bugün piyasadaki birkaç kârlı tokenden biri haline getirdi.

Mevcut performans verilerine göre Chainlink, bugün sona eren çeyrekte %27,76 artış göstererek üst üste ikinci çeyreği kazançla sonlandırdı.

LINK yükselmeye hazırlanıyor

Chainlink bugün kazanç sağlamış olsa da, geçen yıl net bir şekilde prim verdiği stratejik ortaklıklar ve yeni ürün lansmanları yoluyla özellikle daha geniş bir büyümüye zemin hazırlıyor.

Dikkat edilmesi gereken en önemli deneyimlerden biri, Chainlink’i öne çıkaran ve blockchain dışı sistemlerde bile ne kadar çok yönlü olabileceğinin gösterilmesine yardımcı olan SWIFT ödeme deneyidir.

Geçtiğimiz birkaç ayda Chainlink, Arbitrum’dan (ARB) gelen entegrasyonları memnuniyetle karşıladı ve aynı zamanda balinalar için favori bir altcoin olarak ilgi gördü ve bunların hepsi büyüme potansiyelini sağlamlaştırmaya yardımcı oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin