Bitcoin şimdi daha da güvenli
Bitcoin şimdi daha da güvenli

Bu 5 nedenden ötürü Bitcoin her zamankinden daha güçlü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 2017 Aralık ayından beri kan kaybediyor. Böyle devam ederse tarihinin en uzun ayı piyasasını yaşamış olacak. Çok çetin geçen kripto kışında bir işe yaramayan ICO ve kripto paralar piyasadan siliniyor. Ancak tüm bunlara rağmen Bitcoin ve kripto teknolojisinde yatırımlar ve gelişmeler hızla büyüyor. Ve yapılan hazırlıklar ile boğalar geri döndüğünde hiçbir eksik kalmadan karşılanacak. İşte Bitcoin’in sahiplenmesinin ve gücünün arttığını gösteren 5 gelişim.

Bitcoin şimdi daha da güvenli

Bir yıl öncesine kıyasla, dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından Bitcoin ağına dağıtılan bilgi ile işlem gücü iki kattan fazla arttı.

Günlük aktif adreslerin sayısı sabit

Büyük bir ayı piyasasında, bu tür bir istikrar teşvik edici bir işarettir.

İşlem hacmi iki katına çıktı.

Bu bize hararetli ve çılgınca olduğu için can sıkan piyasaya, daha güçlü, daha sağlam eller hakim olduğunu ve piyasanın daha aktif hale geldiğini söylüyor.

Ortalama işlem ücreti yaklaşık 25 kuruşa düştü.

Bu çok ucuz ve sahiplenme için başka bir olumlu faktör.

Bitcoin’in Lightning Network’ü güzel bir şekilde büyüdü.

Daha da önemlisi esasen limitsiz, büyümek için daha çok yer var.

Bütün bunlar Bitcoin’in değer kazanmayı hak ettiği anlamına mı geliyor? Olabilir. Ancak sahiplenme gelişirken, risk/ödül ölçümlerimiz kayıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin