Samson Mow: “Kripto paraların çoğu uzun bir süredir aşırı değerlendi.”
Samson Mow: “Kripto paraların çoğu uzun bir süredir aşırı değerlendi.”

Dünyanın en eski Bitcoin borsası olan BTCC Borsası, kendi kripto parasını çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in en büyük üç kripto para borsasından biri olan BTCC Borsası, kendi kripto parasını çıkarmaya yönelik bir planla yeniden faaliyete başladığını açıkladı.

BTCC Borsası yeniden piyasada!

Dünyanın en eski Bitcoin borsası BTCC, şu anda faaliyette ve kripto-kripto ticaret seçeneklerinin yanı sıra ABD Doları karşısında Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin gibi ticaret çiftleri ile çalıştığını söyledi.

BTCC, borsasını yeniden canlandırma planının bir parçası olarak kullanıcıların kimlik doğrulama, alım/satım işlemleri ve üyelik gibi faaliyetlerle puan kazanabilecekleri bir sistem getirdiğini belirtiyor. Bu kazanılan puanlar borsada daha fazla ticarete konu olacak ve BTCC’nin kendi tokenine dönüştürülebilecek.

Yakında BTCC, kendi kripto parasını piyasaya sürecek

Ancak BTCC, kendi kripto parasını ne zaman piyasaya süreceğine dair somut bir zaman çizelgesi ortaya koymadı. Yalnızca önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürüleceğini söylüyor. Borsa gelecekte platformuna daha fazla büyük kripto paralar ve ERC20 tokenleri eklemeye açık olduğunu belirtiyor. BTCC’nin tekrar faaliyete başlama planı, Çin Merkez Bankası’nın ICO, kripto para borsaları üzerindeki kısıtlamalarının ve Bitcoin-Yuan ticaretini yasaklamasının ardından yaklaşık 1 yıl sonra gerçekleşti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin