BTC vadeli işlemlerinin günlük hacmi yüzde 93 arttı.
BTC vadeli işlemlerinin günlük hacmi yüzde 93 arttı.

Bitcoin vadeli işlemlerinin günlük hacmi yüzde 93 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chicago Ticaret Borsası’ndaki (CME) BTC vadeli ortalama günlük hacim (ADV), 2018’in ilk çeyreğinde ikinci çeyrekte yüzde 93 arttı.

Sözleşme sayısı yüzde 58 arttı

Şirketin Twitter üzerinden yayımladığı raporda Bitcoin vadeli işlemlerine ilişkin pek çok çarpıcı veri yer alıyor. CME ayrıca, açık faiz oranının (OI) veya BTC vadeli işlem sözleşmeleri sayısının 2.400’ü aştığını ve bunun da birinci çeyreğe göre yüzde 58’lik bir artışa işaret ettiğini belirtiyor.

2018 ilk ve ikinci çeyreklerinde Bitcoin vadelileri işlem hacmi
2018 ilk ve ikinci çeyreklerinde Bitcoin vadelileri işlem hacmi

Dünyanın en büyük borsalarından biri olan CME Group, 10 Aralık’ta ABD’nin en büyük döviz bürosu olan Chicago Board Options Exchange’in (CBOE) BTC vadeli işlemlerini takiben 17 Aralık’ta Bitcoin vadeli işlemlerini başlatmıştı.

Aralık ayında 20 bin dolarla Bitcoin’in tüm zamanlar zirvesini görmesinin ardından, Mayıs ayında San Fransisco Federal Rezerv Bankası, Bitcoin fiyatlarındaki düşüşün, Bitcoin’in geleceğinin ortaya çıkmasının sonucu olduğunu iddia eden bir ekonomik mektup yayımlamıştı.

Dünya devi BlackRock, BTC vadeli işlemlerine yatırım kararı verebilir

Bu ayın başlarında, dünyanın en büyük fon (ETF) tedarikçisi BlackRock, şirketin Bitcoin vadeli işlemlerine yatırım yapıp yapmamaya karar vermesi için bir çalışma grubu oluşturduğunu açıklamıştı.

Bitcoin vadeli işlemlerinin, daha önce kripto paraların kritik olduğunu düşünen BlackRock için bir U dönüşü olduğu düşünülüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Şimdi de Kraken Bloomberg’in Bitcoin vadeli işlemlerini manipüle etmeye çalıştığını iddia ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin