"Zengin Baba Yoksul Baba"nın yazarından devasa Bitcoin fiyat tahmini

BTC 30.000 doların altına gerilerken dev kripto borsası kesintiye uğruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler ticaret uygulaması Robinhood, firmanın web sitesine göre kripto ticaret hizmetlerinde “büyük bir kesinti” yaşıyor.

Kripto ticaret uygulaması Robinhood kesintiyle karşı karşıya

Robinhood tarafından sadece 45 dakika önce yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Kripto ticareti ile ilgili sorunlar yaşıyoruz. Bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.”

Robinhood ayrıca siteye göre bir Web uygulaması sorunu da bildirdi:

“Web uygulamamızla ilgili bir hizmet kesintisi yaşıyoruz. iOS ve Android uygulamalarımız hala çalışıyor. Bu sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.”

Bu sorunun bir “kısmi kesinti” olduğu ifade ediliyor.

Bitcoin 30 bin doların altında

Bu arada, aşağıdaki TradingView grafiğinde gösterildiği gibi, Bitcoin fiyatı yirmi dört saatlik bir süre içinde yaklaşık %9 geriledi.

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin Coinbase’de kabaca 29.790 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin’in fiyatı, mevcut seviyesine yükselmeden önce günlük 29.156 dolara gerilemişti.

İlk defa yaşanmıyor

Ani fiyat değişimlerinde kripto para borsalarının çökmesi ilk defa yaşanmıyor. Özellikle BTC fiyatı hızlı değişimlere uğradığınıda dünyanın en önde gelen borsalarında dahi hizmet kesintileri yaşanabiliyor. Bu durum çoğu trader’ı mağdur ederken kripto para piyasalarına olan güveni de hayli etkiliyor.

Geçen ayki haberimizde Robinhood’un SEC’e 65 milyon dolarlık bir ceza ödemesi yapacağından söz etmiştik. O dönem SEC’e göre, Robinhood’ın anlaşması iki cepheye odaklanıyordu: Birincisi, müşteri siparişlerini kendilerine yönlendirmek için firmanın ticaret şirketlerinden aldığı ödeme makbuzunu ifşa edemeyen tekrarlanan yanlış beyanlar için.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin