CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı:
CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı: "Güneş önce batacak, sonra yükselecek"

Brian Kelly, Tim Draper’in Bitcoin tahminini destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brian Kelly, Tim Draper’in Bitcoin tahminini destekliyor. Yatırım devi Tim Draper‘in bu hafta başında yaptığı Bitcoin’in 2022 yılında 250.000 dolar seviyesine ulaşacağı açıklamasından sonra CNBC Fast Money‘den Brian Kelly 13 Nisan’da CNBC’ye verdiği röportajda bu tahmini desteklediğini belirtti.

Brian Kelly, Tim Draper’in tahmininin çılgınca olduğunu belirtiyor

Tim Draper’ın yüksek tahminiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Brian Kelly, “çılgınca geliyor” olmasına rağmen, Bitcoin’in geçtiğimiz iki senede yüzde 4 bin oranında artış yaşadığını düşündüğü zaman, önümüzdeki dört sene içerisinde yüzde 3 bin gibi bir artışın ortaya çıkmasının “bu eğilimin devamı olabileceğini” belirtiyor.

Brian Kelly kripto sektöründe kurumsal yatırımların arttırıldığını belirterek devam ediyor konuşmasına. Rockefeller’in VC kolu, bir Goldman Sachs yöneticisi ve Soros Fonu Yönetimi kripto paraların oynaklığını azaltabilecek yatırımlar yapabilir. Bu da kripto para birimlerinin gerçek para birimleri olarak kullanılmasını kolaylaştırır. Sonuç olarak Tim Draper’in önerdiği 2022 fiyat noktasına iki yerine dört sene içerisinde ulaşılabilir.

Brian Kelly, kripto paraların daha çok hükumetlerin güvenilir olmadığı ülkelerde kullanıldığını vurguluyor

Brian Kelly şu anda kripto para birimleri yaygın bir şekilde hükumetlerin ve bankaların pek güvenilir olmadığı ülkelerde yaşayan insanlar tarafından kullanılıyor. Brian Kelly, bir arkadaşı tarafından yöneltilen insanlar neden herhangi biri kripto yatırımıyla yüzde 20 oranında kayıp riskini alsın sorusunu şu şekilde cevap verdi:

Dinleyin o zaman. Mallarınız güvenilmez bir hükumet tarafından ele geçirilirse yüzde 100’ünü kaybetmekten daha iyidir.

ABD’deki vergi gelişmeleri piyasayı tetikleyen önemli bir faktör

Fundstrat’ın kurucusu Tom Lee, kripto para piyasasında son dönemlerde yaşanan düşüşlerin ABD’deki vergi gününden kaynaklanabileceğini belirtti. Konuya yönelik Brian Kelly’ye kripto para piyasasının üçte ikisini Asya piyasaları oluştururken kripto para piyasanın ABD’deki vergi gününden neden bu kadar etkilendiği sorulduğunda Brian Kelly ABD’deki vergi gelişmelerinin piyasayı tetikleyen bir faktör olduğunu söyledi.

Brian Kelly’ye göre Mt. Gox’un satışları gibi durumlar pazarın geçmişte aşağı yönlü salınımında katkıda bulundu.

Brian Kelly, önümüzde sürdürülebilir bir boğa piyasası olduğunu düşünüyor

Brian Kelly, Bitcoin’in 2022 yılında 250.000 doları ya da 2018 yılında 25.000 doları görmesi için kilit noktanın işlem hacminde bir artış olması olduğunu vurguluyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Eğer işlemlerin sayısı biraz artarsa, o zaman burada dibe indiğimizi düşünüyorum ve bence önümüzde sürdürülebilir bir boğa piyasası olduğunu düşünüyorum.

Bu hafta, kripto hedge fonu Pantera Capital, Bitcoin’in  bu yıl sonunda yeniden 20.000 dolara ulaşacağı tahmininde bulundu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin