Brian Kelly
Brian Kelly

Brian Kelly: “New York Borsası’nın sektöre girmesi, yılın en büyük haberi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’nin Fast Money programına konuk Brian Kelly, New York Borsası’nın üst kuruluşu olan ICE’nin bir kripto ekosistemi yaratmasını yılın en büyük Bitcoin haberi olarak nitelendirdi.

Brian Kelly: “Bakkt yılın en büyük haberi.”

Dün sayfalarımıza taşıdığımız NYSE’nin bir kripto ekosistemi yaratacağı haberi, tüm dünyada ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Olası bir boğa hareketinin habercisi olacağı düşünülen bu olayı, Brian Kelly de değerlendirdi. Bakkt ismindeki bu ekosistemin yılın en büyük haberi olduğu, ünlü hedge fonu yöneticisi tarafından da kabul edildi.

İlk olarak, bu olayın Bitcoin ETF için yol açtığı biliniyor. Geçen hafta, Winklevoss’un bir Bitcoin ETF’yi güvence altına almaya yönelik ikinci girişiminin reddedildiği açıklanmıştı. Kelly’ye göre, “ABD’nin düzenlediği bir borsa değildi ve ABD’nin gözetiminde değildi.” Şimdi Bakkt’ın lansmanı ile Kasım ayında Kelly, SEC’den onay almanın çok daha kolay olacağına inanıyor.

İkincisi, Kelly, Bitcoin vadelilerinin daha iyi olduğunu söylüyor:

Çok az sayıda insan, Bitcoin vadeli ticareti yapabilir ve birçok insan bunu riskten korunma için kullanabilir.

Kelly sözlerini noktalarken, ICE’nin planlarında başarılı olacağından emin olduğunu ifade etti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

FLAŞ GELİŞME: Dünyanın en büyük borsası kripto para endüstrisine adım atıyor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin