bat bahşiş

Brave tarayıcının BAT bahşiş hizmeti Reddit’te sahneye çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brave tarayıcının BAT Token destekli bahşiş servisi, hâlihazırda BAT projesi tarafından platformdaki bir yayına göre Reddit’e doğru genişliyor. Bu gelişme, Brave’in masaüstü servislerini başlattıktan ve Twitter için bahşiş verdikten sadece birkaç gün sonra meydana geldi. Twitter’a BAT bahşiş ekleme, büyük bir hit oldu ve bu özellik içerik paylaşım platformu Reddit’e gelmeden hemen önce hayata geçti.

Twitter gibi, Reddit kullanıcıları da harika içerikler sunabilir. BAT sembolüne tıklayarak bir gönderi veya yorum yapabilirsiniz. Platformdaki yaratıcı ve güvenilir içerik oluşturuculara bu tür hizmetler daha iyi bir içerik sunmak için sağlıklı bir rekabet oluşturacağından, bu özellik platformda çok yardımcı olacak gibi duruyor.

Reddit’de Bahşiş hizmetini kullanmak için kullanıcıların Brave tarayıcısına kaydolmaları ve yayınlarında BAT sembolünü görmeye başlamaları için Reddit hesaplarını bağlamaları gerekiyor.

Bu görüntü BAT bahşiş hizmetinin Reddit’te başladığını gösteriyor

Reddit bahşiş hizmetinin ilanı yaklaşık bir ay önce yapılmıştı. Ancak, topluluğun hizmeti kullanmaya başlaması için planlanan bir tarih hakkında bilgi verilmedi. Şimdi BAT projesinin Reddit’teki şu fotoğrafı paylaşmasıyla piyasaya sürüldüğü anlaşılıyor.

Brave’s Dev ekibinde olan bir Reddit kullanıcısı, Reddit profilinde BAT bahşiş hizmeti verdiğini ve bahşiş vermeye başlamak için kayıtlı diğer kullanıcıları aradığını duyurdu:

Brave Dev’im, zaten onlara sahibim. İyi yorumlarla ilgili ipuçlarını kabul eden kullanıcıları bulmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar yok, milleti kaydedin!

BAT ile bahşiş verebilmek için hem bahşiş verenin hem de içerik oluşturucunun Brave tarayıcısına kaydolması ve Reddit kanalını hesaplarına eklemeleri gerekiyor. Bir içerik oluşturucuya bahşiş vermeye çalışıyorsanız ve kullanıcı kayıt olmadıysa, aşağıdaki gibi bir uyarı alırsınız:

NOT: Bu içerik henüz Brave kullanıcılarının katkılarını almak için kaydolmadı. Tarayıcınız, doğrulayana veya 90 gün geçene kadar katkıda bulunmayı denemeye devam edecektir.

ambcrypto

Siz de Brave browser kullanarak Bat bahşiş sistemi ile sitemizi destekleyebilirsiniz.

brave kph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin