Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor
Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

Brave hediye kartı ödülleri: Tap Network yeni detayları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TAP Network, Brave’nin yaklaşan ödül kullanım süreci hakkında, Brave web tarayıcısı kullanıcılarının çeşitli hediye kartları satın almalarını sağlayacak yeni detayları açıkladı. Brave, reklamları görüntüleyen kullanıcılara bedelini vermeye çoktan başladı ve bu hafta, TAP ödül programı hakkında bazı önemli bilgileri açıkladı.

Hediye kartları yakın zamanda çıkacak

TAP’ın ödeme sistemi bir süredir sırada bekliyordu. Brave ve TAP, Şubat ayının sonunda ortaklıklarını açıkladılar ve birlikte, Brave kullanıcılarının BAT tokenlerini hediye kartları ve kredi için kullanabileceklerini açıkladılar. Kullanıcılar bu ödülleri Amazon, Uber ve Apple da dâhil olmak üzere 250.000’den fazla yerde harcayabilecekler.

Brave, henüz hediye kartı kullanım özelliğini devreye sokmadı. Ancak, bu haftaki duyuruda, TAP programın bu yıl içerisinde devreye gireceğini açıkladı. TAP, programın aşamalı olarak uygulanacağını, kullanıcıların tam bir lansman için beklemek zorunda kalmayacaklarını belirtti.

TAP network tarafından açıklanan diğer detaylar

TAP, geri ödeme işleminin sorunsuz olacak şekilde tasarlandığını ve hediye kartı fiyatlarının Brave’in BAT tokeni piyasa fiyatına uyarlanacağını bildiriyor. Şirket, fiyat dalgalanmalarının soruna yol açmaması içinde önlem alacaklarını açıkladı. Muhtemelen, bu, bir kullanıcı bu hediye kartını satın almayı taahhüt ettiğinde hediye kartı fiyatının sabit bir kurdan işlem göreceği anlamına gelir.

Ek olarak, TAP, BAT tokenlerini reklam ödülü olarak kullanılmasa da, kullanıcılarının hediye kartları için ödeme yapabileceklerini söylüyor. Brave, kullanıcıların yılda yaklaşık 70 dolar kazanmasını planlıyor.

TAP ayrıca, Brave kullanıcıları hediye kartları satın aldıklarında, TAP’ın kendi TAP Coin’i yerine yalnızca Brave’in BAT tokenini kullanacaklarını açıkladı.

Hediye kartlarının kullanım amacı ne?

Açıkçası, bazı kullanıcılar doğrudan nakit ödemeleri veya BAT’ı başka bir kripto para birimine dönüştürmeyi tercih eder. Ancak, şu anda bu bir seçenek değil. Brave, BAT tokenlerinin nakit para olarak kullanılmaması ve tokenlerin kullanıcılar, geliştiriciler ve reklam verenler arasında dolaşımda kalmasını sağlamak için elinden geleni yapıyor. Brave’nin SSS sayfasından:

BAT’ı Brave cüzdanınızdan aktaramazsınız. Brave BAT cüzdanı tek yönlüdür (Brave Rewards Bitcoin kavramının kanıtı sistemi olduğu gibi) ve tek amacı şu anda seçtiğiniz web sitelerinin yayıncılarına isimsiz ve güvenli bir şekilde katkıda bulunmaktır.

Hediye kartı ödülleri, kullanıcıların tokenlerini nakit paraya çevirmelerine olanak tanıyarak aşırı derecede değil, bir çeşit ödün verme anlamına geliyor. Her durumda, yapılacak daha çok iş var: Brave ödülleri şimdi kullanılıyor olmasına rağmen, yine de tarayıcının ana sürümüne eklenmeli. Bu, Brave için bir sonraki büyük adım olacak.

unhashed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin