Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay
Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay

Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brave, 13 milyon kullanıcısına tarayıcı içi kripto ticareti yapma imkanı tanımak için Binance ile ortaklık kurdu. Binance Widget, Brave kullanıcıların tarayıcıdan ayrılmadan kripto ticareti yapmasına izin verecek.

Brave kullanıcıları tarayıcıdan ayrılmadan kripto para ticareti yapabilecek

Brave Software CEO’su Branden Eich, Cointelegraph’a verdiği röportajda bu ortaklığın arkasındaki mantığı açıkladı:

Odak noktamız her zaman kullanıcılarımız oldu. Bu kez de kripto para birimlerini kullanıcılar için kullanışlı hale getirmek istedik. Halihazırda kripto meraklısı olan 1,6 milyon kullanıcımız var. BAT Ödül Programı’na kaydoldular. Artık tarayıcıdan ayrılmadan kripto ticareti yapabilecekler.

Binance Widget, Brave’in her gece güncellenen test ve geliştirme sürümü Brave Nightly’nin yeni sekmesinde görünecek. Nisan ayında ise tarayıcının ana sürümünde kullanılabilir olacak.

Kullanıcılar önceden var olan Binance hesaplarıyla widget’ta oturum açabilecekler. Bir hesabı olmayan kullanıcılar buraya tıklayarak %20 komisyon indirimli bir hesaba anında sahip olabilir.

ABD’deki kullanıcılar için ise Brave, Binance.US ile ortaklık kurdu. Binance’in çeşitli bölgesel bağlı kuruluşları, dünyanın dört bir yanındaki Brave kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Binance Widget ile ilgili güvenlik endişeleri de bültende giderildi

Büyük oranda ticarete odaklanan araçta Binance’in ileri özelliklerinden bazıları eksik olabilir. Ancak Binance’in yerleşik sürümünde mevcut olan tüm ticaret çiftlerine widget üzerinden ulaşılabilecek.

Basın bülteninde güvenlik ve gizlilik endişeleri de aşağıdaki ifadelerle giderildi:

Binance widget’ı Brave’de yerleşiktir ve kullanıcının gizliliğini koruyan yüklü bir iframe (uzaktan gömülü belge) değildir. API çağrıları, yalnızca kullanıcı OAuth aracılığıyla kimlik doğrulaması yapar ve widget ile etkileşime girerse Binance’e yapılır.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, ortaklıkla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Brave’in gizlilik odaklı tarayıcısındaki Binance widget’ı, kripto para satın almanın ve satmanın daha güvenli bir yolunu sunuyor. Araç ayrıca Binance ekosistemi için kullanıcı sürtünmesini azaltıyor, ticaret yapıyor ve etkileşime giriyor. Kripto ile etkileşimi daha da kolaylaştırmak ve yakın gelecekte daha fazla fayda sağlamak için Brave ile uzun vadeli ortaklığımızı dört gözle bekliyoruz.

cointelegraph

Rapor: Binance Vadelileri, BitMEX’i solladı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin