featured

BONK, diğer meme coin’leri geride bıraktı: Yüzde 750’lik yükselişin devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son zamanlarda yıldızı parlayan bir meme coin olan BONK, son 30 gün içinde %750 oranında kayda değer bir artış yaşadı. Bu devasa hareket sonucunda yatırımcıların ilgisini çekmeyi başaran BONK, kripto piyasasındaki DOGE ve SHIB gibi diğer meme coin’leri geride bıraktı. Şimdi ise yatırımcıların asıl merak ettiği şey bu yükselişin arkasındaki asıl sebep ve nereye kadar devam edeceği…

Solana ekosisteminin üzerinde faaliyet gösteren bir kripto para birimi olan BONK, grafiklerinde önemli bir düşüş yaşamasının ardından Cumartesi günü daha geniş kripto pazarında kayda değer bir ilgi topladı. Başlangıçta bir meme coin olarak tasarlanan token, son birkaç gün içinde olağanüstü bir artış göstererek dünya çapındaki piyasa analistleri ve yatırımcılar arasında popülerliğini artırdı. Ancak token fiyatındaki mevcut düşüş, piyasa meraklıları arasında kripto para biriminin sıradaki hareketinin hangi yönde olacağına dair dönen spekülasyonları alevlendirdi.

BONK meme coin

Dahası fiyatta yaşanan son düşüş hareketi, kripto para topluluğunun şahit olduğu önemli gelişmelerin ortasında gerçekleşti. Son listeleme haberinin arsından BONK, piyasadaki yerini sağlamlaştırarak adından daha çok söz ettirebilecek meme coin’ler arasında yer almayı başardı.

BONK kripto borsalarının ilgisini çekiyor

Solana destekli token, son zamanlarda önde gelen kripto borsası Coinbase’in kendi platformunda BONK ticaretinin başladığını duyurmasıyla daha kripto piyasasında önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlamış oldu. Bu listelenme haberi, yatırımcıların ilgisinin ve güvenin artmasına sebep olurken fiyat hareketi da daha yakından takip edilmeye başlandı. Bu duyuru 14 Aralık Perşembe günü yapıldı ve anında en çok konuşulan kripto haberlerinden bir tanesi oldu. Artan ilgi sayesinde ise kripto para biriminin fiyatı Perşembe günü önemli bir artış kaydederek grafiklerini yeşile boyadı.

Üstelik Coinbase borsasında listelenmesinin yanı sıra token, bir başka seçkin kripto borsası olan Binance tarafından da ilgi gördü. Token için destek oluşturan Binance, platformunda BONK için sıfır ücretle işlem yapılacağını duyurdu. Duyurunun ardından token, platformdaki kullanıcılar için bir ticaret aracı olan Binance Covert’a entegre edildi.

Bu olumlu haberlerin ışığında token, piyasada önemli bir oyuncu olduğunu göstererek en iyi meme coin’ler arasında anılmaya başladı. Ayrıca son dönemde en iyi meme coin’ler olan DOGE ve SHIB’den daha iyi performans göstermesi sebebiyle de bu düşünceler sağlamlaştı.

Ayrıca, kripto para biriminin ana token’ı olan Solana da piyasalarda önemli bir ilgi topladı. Sonuç olarak da bugün 24 saatlik DEX hacminde en büyük altcoin olan Ethereum’u geride bıraktı.

BONK, DOGE ve SHIB’in işlem hacmini geçti

BONK fiyatı, son 24 saat içinde %16,76 oranında önemli bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00002473 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, kripto para biriminin haftalık grafikteki kârı %73 iken, aylık grafikteki toplam kazancı ise %750 olarak kaydedildi. Bu da, son zamanlarda en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden bir tanesi olmayı başardığı anlamına gelmektedir.

Özellikle meme coin’in pazar hacminin %27,78 oranında bir düşüşün ardından 1,2 milyar dolara gerilediği bir dönemde bu fiyat performansı daha da dikkat çekti. Ticaret hacmindeki düşüşe rağmen son 24 saatte en büyük iki meme coin’ler olan Dogecoin ve Shiba Inu’yu geride bırakarak kayda değer bir yükseliş kaydetti.

Bu dönem içinde en büyük meme coin olan DOGE fiyatı %17 oranında bir artış kaydetti. Shiba Inu ise son 30 gün içinde neredeyse %12 oranında artarak Dogecoin’in hemen arkasında yer aldı.

Ayrıca Solana fiyatı da %5,38 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 74,59 dolar civarında işlem görüyor. Haftalık grafikte %3 oranında bir kayıp kaydeden Solana’nın fiyat performansı, BONK fiyatının son günlerdeki performansı ise tezat oluşturmaktadır.

Kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden her an her şeyin değişebileceğini akılda tutmalısınız. Yüksek riske sahip olan bu yeni nesil yatırım aracında, zamanlama çok kritik bir öneme sahiptir. Yüksek potansiyelli projeleri erken zamanda keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Bulut madenciliğine yeni bir soluk: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasındaki yatırımcıların yaşamını önemli ölçüde kolaylaştıran benzersiz bir bulut madenciliği konsepti sunarak öne çıkıyor. Kullanıcılara üstün bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra, BTCMTX token’ları bireysel yatırımcılara daha güvenli bir yol sağlıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları istenilen zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara daha fazla esneklik sağlar.

Peki bu bulut madenciliği nasıl çalışır?

Bu proje, yatırımcıları geleneksel madencilik süreçlerinden kurtarıyor. Çünkü işlem Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleştirilir ve bulut madenciliği kredileri kazanılır. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satışın sonu için 32 milyon dolarlık bir hedef belirlenmiştir. Projeye gösterilen büyük ilgi, ilk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir girişle kendini gösterdi. Bu nedenle hedefe ulaşma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

$BTCMTX token’ları, ilk aşama için 0,011 dolar gibi çekici bir fiyatla satışa sunuldu. Şimdi siz de, bu yeni ve geleceği parlak projenin bir parçası olarak yeni fırsatları erken yakalayabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin