kripto, kripto para, kripto para piyasası, kripto para haber, kripto para borsası, investing kripto, kripto haber, kripto para fiyatları, paypal
Bomba gelişme: PayPal ve Venmo kripto para satmayı planlıyor!

Bomba gelişme: PayPal ve Venmo kripto para satmayı planlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük ödeme sağlayıcıları arasında bulunan PayPal ve Venmo, iddiaya göre kullanıcıların platformlar üzerinden kripto para birimleri satın almalarına izin verecek.

PayPal ile Venmo’nun kripto para alım satım hizmeti birkaç ay içerisinde başlatılabilir

Küresel ödeme platformları PayPal ve Venmo’nun milyonlarca kullanıcıya doğrudan kripto para birimi alma imkanı tanımayı planladığı bildirildi. Coindesk tarafından sağlanan bilgilere göre hizmetin önümüzdeki birkaç ay içerisinde aktif hale gelebileceği ifade edildi.

Son dönemde kripto para ve Blockchain uzmanları istihdam etmeye başlayan PayPal, işe alınacak kişilerin platform hizmetlerinin kullanılabilirliği, ölçeklenebilirliği ve ürünlerin tasarımı, gelişimi ve sürdürülebilirliği üzerine uzmanlaşmış olmasını bekliyor.

Koronavirüs dijital ödemeler sektörünü canlandırdı

Devam eden koronavirüs salgını, insanları dijital ödemelerle daha etkileşimli hale gelmeye ve nakit işlemlerden kaçınmaya zorladı. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler de merkez bankası destekli dijital para birimlerine ciddi ilgi göstermeye başladı.

Kripto para birimleri, ana akım benimsenmesi arttıkça son on yılda çok yol kat etti. Birçok özel şirket, merkezi olmayan para birimlerinin gücünü kabul etti ve bunları işleriyle entegre etmek için çalışıyor. Çin, DCEP (Dijital Para Elektronik Ödeme) olarak adlandırılan kendi merkezi dijital para birimini yayımlayan ilk büyük ülke olmaya hazırlanıyor. Diğer bazı merkez bankaları da şu anda CBDC’leri araştırıyor.

Bu arada Bitcoin’in bir sonraki boğa piyasasının ne zaman başlayacağını merak ediyorsanız bu haberimize göz atmanızda fayda var.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin