Bitcoin boğaları bu seviyeyi kazanmak için mücadele ediyor
Bitcoin boğaları bu seviyeyi kazanmak için mücadele ediyor

Boğaların kilit direnç kümesini geçmesinin ardından Bitcoin fiyatı 60 bin dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı nihayet tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60.000 $’ı güvence altına almak için zorlu bir direnç kümesinden geçti.

Bitcoin (BTC), BTC fiyat boğa koşusunun uzun zamandır beklenen devamı gelirken 13 Mart’ta ilk kez 60.000 $’a ulaştı.

BTC, başka bir dönüm noktası fiyat seviyesi kaydetti

Cointelegraph Markets ve Tradingview’den gelen veriler, parite birkaç haftalık hafif düzeltmeler ve konsolidasyon dönemlerinden sonra nihayet tarihi seviyeyi geçti.

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.350 $’ı tekrar tekrar test ederken, yavaşlayan ilerlemenin altında önemli bir direnç bölgesi ile boğalar önemli bir zaman geçirmişti.

Ancak sonunda iyimserlik kazandı ve piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi en son dönüm noktasını perçinledi. Yazım sırasında, fiyat hareketi, karakteristik dalgalanmanın ortasında 60.000 $’ın hemen altındaki bir alana odaklandı.

Bitcoin fiyatı bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşırken, Whalemap’teki analistler bazı ilginç blockchain faaliyetlerinin gerçekleştiğini gözlemledi.

Yeni bir fiyat engeline giden uzun yol

Son günlerde 60.000 $ ve hatta daha yüksek beklentiler istikrarlı bir şekilde arttı. Cointelegraph’ın bildirdiği gibi, profesyonel analistler ve traderlar, Bitcoin’in önceki yatay fiyat hareketinin sona erdiğini, göstergelerin boğaların lehine işaret ettiği için duyurmaya hazırdı.

Kurumlardan gelen olumlu destekle birleştirilen sağlıklı blockchain ölçümlerinin artık standart olan anlatısı, güveni güçlendirmeye hizmet etti. Şimdi Bitcoin fiyatı 60.000 $ seviyesine ulaştı. Birçok analist hedeflerini 72.000 $ bölgesine ve ardından 100.000 $ ‘a koydu.

Genel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1.118 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı %61.9.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin