featured

Boğaları arkasına alan altcoin, bu seviyenin üstünde patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Litecoin fiyat analizi yükseliş eğilimi gösteriyor. Altcoin’in fiyatı, boğaların fiyatı 111,01 dolardan itmeyi başarmasının ardından şu anda 112,82 dolarda işlem görüyor. Piyasa değeri şu anda 7 milyar dolar ve LTC’nin hakimiyet oranı %3,6. Litecoin fiyatı 109,77 dolardan destek arıyor ancak ani direnç 112,82 dolarda görülüyor.

Boğalar dün piyasanın kontrolünü ele geçirmeyi başardı ve fiyatları gün içi en düşük 111,01 dolardan 118,68 dolara yükseltti. Piyasa değeri 24 saat içinde 1 milyar dolardan fazla arttı ve Litecoin’in hakimiyet oranı %3,8’e yükseldi. Yükseliş eğilimine rağmen, altcoin fiyatı hâlâ 112,82 dolarda bir miktar dirençle karşı karşıya.

Litecoin price analysis: LTC bulls push prices to $112.82 level 1

Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları yükseliş trendini koruyor

1 günlük fiyat grafiğinde Litecoin, hem 50 günlük hem de 20 günlük hareketli ortalamaların üzerinde olduğu için net bir yükseliş trendinde. RSI göstergesi şu anda 63 seviyesinde ve aşırı alım veya aşırı satım değil. Litecoin fiyatının daha da yükselmesi için hâlâ yer var. Litecoin piyasası canlılığının yüksek olduğu ve alıcıların şu anda piyasanın kontrolünü elinde tuttuğu görülüyor.

Litecoin price analysis: LTC bulls push prices to $112.82 level 2

EMA’lar şu anda yukarı doğru eğimli, bu da yükseliş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor. Hareketli ortalamalar da altcoin fiyatının oldukça üzerinde ve boğaların şu anda kontrolde olduğunu gösteriyor. MACD çizgisi de sinyal çizgisinin üzerinde, bu da yükseliş momentumunun hala güçlü olduğunu gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Litecoin: LTC daha fazla ralli görebilir

Litecoin price analysis: LTC bulls push prices to $112.82 level 3

Hareketli ortalamalar, Litecoin fiyatının oldukça üzerinde olduğu için yüksek bir satın alma baskısına işaret ediyor. MACD çizgisi de sinyal çizgisinin üzerinde ve yükseliş momentumunun güçlü olduğunu gösteriyor. Diğer teknik göstergeler, yükseliş momentumunun yakın gelecekte devam etmesinin muhtemel olduğunu ortaya koyuyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Bugün Litecoin fiyat analizi, boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirdiğini ve fiyatları yükselttiğini gösteriyor. Altcoin şu anda 112,82 dolarda işlem görüyor ve bu seviyede bir miktar dirençle karşılaşıyor. Ancak teknik göstergeler, yükseliş eğiliminin yakın gelecekte devam etmesinin muhtemel olduğunu ortaya koyuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin