featured

Boğalar kararlı: Shiba Inu (SHIB) fiyatı 0,00001 dolar seviyesini geri kazanmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), kritik destek noktasının net bir şekilde korunması sebebiyle 0,00001 dolar seviyesini yeniden kazanabilir.

Kripto para piyasasındaki ikinci en büyük meme coin olan Shiba Inu, fiyatın 0,00001195 dolarlık en yüksek seviyeden geri dönmesiyle Aralık ortasında yeni bir düzeltme aşamasına girdi. Spot Bitcoin ETF’leri konusundaki artan belirsizliğin ortasında, meme coin’in fiyatı %23 oranında bir düşüş yaşadı. Son aşağı yönlü hareket sonucunda fiyat mevcut seviyesi olan 0,0000092 dolara geriledi. Alıcılar kritik destek noktalarının üzerinde tutunmak için mücadele etmeye devam ediyor. Yatırımcıların ilgisinin büyük olması, yeni bir toparlanma hareketinin başlama olasılığının yüksek olduğuna işaret etmektedir.

Şu anda asıl merak edilen konu ise Shiba Inu fiyatının  0,00001 dolar seviyesini yeniden kazanıp kazanamayacağıdır. Grafikteki yükselen bir trend çizgisi SHIB fiyatındaki mevcut toparlanma trendine öncülük ediyor. Ayrıca uzun kuyruklu bir ret, destek trend çizgisinin korunduğunun işaretlerinden birisidir. Başka bir deyişle, alıcılar bu destek noktasında birikim yapmaya devam ediyor.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 205 milyon dolardır. Bu da %86 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Shiba Inu fiyatının orta vadeli toparlanma yörüngesi, yatırımcılara dinamik destek sağlayan yükselen bir trend çizgisi boyunca çiziliyor. Gözde meme coin’in değeri Ekim 2023 tarihinde 0,0000066 dolara dokunmasından beri yaklaşık %80,8 oranında bir artış kaydederek 0,00001195 dolar ile zirveye ulaştı.

Ancak bu yüksek seviyeden sonraki düzeltme, fiyatı destek trend çizgisine geri getirerek piyasa katılımcılarına potansiyel bir satın alma fırsatı sundu. Ek olarak Shiba Inu, %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinde ve 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamalarda (EMA’lar) daha fazla destek buluyor.

Shiba Inu SHIB

Temel teknik destek noktalarının bu yakınlaşması, spot Bitcoin ETF’nin onaylanması konusundaki olumlu piyasa hissiyatı ile birleştiğinde, SHIB fiyatını potansiyel bir toparlanma için konumlandırıyor. Bu beklenen momentumun gerçekleşmesi halinde alıcılar, uzun süredir geçerliliğini koruyan yerleşik bir grafik modelinin direnç trend çizgisini hedefleyerek fiyatı %25 oranında yukarı taşıyabilir.

Bu 19 aylık modelin üzerinde belirleyici bir kırılma gerçekleşmesi durumunda trend yönündeki bir değişim daha açık bir şekilde görünecektir.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı %16 oranında bir düşüş yaşayabilir mi?

Çoklu destek noktalarında birikimin devam etmesi genellikle fiyat için olumlu bir işaret olarak algılanır. Bu yüzden Shiba Inu fiyatı yeni bir büyük ralli gerçekleştirerek yüksek seviyelere gidebilir. Ancak kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden her an her şeyin olabileceğini akılda tutmalısınız. Çünkü eğer gözde meme coin üzerindeki arz baskısı devam ederse bu destek noktasının altına bir kırılma gerçekleşebilir. Bu durumda da piyasa hissiyatında büyük bir değişim tetiklenecektir. Sonuç olarak SHIB fiyatı %16,6 oranında bir düşüş yaşayarak 0,0000076 dolar seviyesine gerileyebilir.

Teknik göstergelerin genel olarak boğaların lehine olduğu görülüyor. Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) eğimi %40’ın üzerinde bulunuyor. Bu da düzeltme eğiliminin ivme kazandığını göstermektedir. Ayrıca 100 günlük ve 200 günlük EMA seviyeleri, piyasa alıcılarına ek destek sunarak toparlanma eğiliminin devamın edeceğine işaret etmektedir.

Meme coin’ler kripto para piyasasında her geçen gün yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmektedir. Doğru zamanda doğru işlemleri yapmak kârınızı maksimuma çıkarmaya yardımcı olabilecekken, güvenli ve yüksek potansiyelli projeleri ayırt etmek her zaman kolay olmayabilir. Eğer siz de meme coin dünyasının ışıltılı dünyasına yeni ve yüksek potansiyelli bir proje ile giriş yapmak istiyorsanız, şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Meme Kombat (MK) – Yaratıcı bir meme coin ile staking ve eğlenceli deneyimler

Kripto dünyasının gözde isimlerinden biri olarak öne çıkan Meme Kombat, popüler meme coin’lerine kreatif bir alternatif sunarak dikkat çekiyor.

meme kombat presale

Ancak Meme Kombat, sadece bir kripto projesi değil; aynı zamanda eğlenceyi ve rekabeti bir araya getiren etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunan yenilikçi bir projedir. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara meydan okuyabiliyorlar. Böylece yatırımcılar, sadece oyunun tadını çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda token kazanma fırsatı da kazanabiliyor. Yani Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları aşarak kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, token sahiplerine $MK stake ederek %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) avantajı sağlıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahiptir ve bunun yarısı, yani 6 milyonu ön satışa sunulmuştur. Her ön satış turunda token fiyatı 1,667 dolar olacak şekilde belirlenen üst limit ise 10 milyon dolardır.

Ön satış dışında toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumdadır. Geri kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10’u topluluk ödüllerinde kullanılacaktır.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Yatırımcı ilgisi oldukça yüksek; çünkü ön satışın başlamasından sadece birkaç saat sonra proje 50,000 dolar toplamayı başardı. Eğer siz de bu alternatif projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

Instagram hesabımızı takip ederek güncel haberlere anında ulaşabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin