Piyasadaki sinyaller bir boğa koşusu olduğuna mı işaret ediyor?
Piyasadaki sinyaller bir boğa koşusu olduğuna mı işaret ediyor?

Boğa koşusu başlıyor mu? Piyasada yeni hareketlere hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şimdiye kadar, bu hafta piyasa hareketleri ve dolayısıyla kripto para birimi değerleri açısından biraz inişli çıkışlı yolculuk oldu. Hafta sonu boyunca, Mayıs ayının başından itibaren çok sağlıklı görünen birçok para biriminde Nisan ayına kadar süren bazı dramatik tırmanışlar gördük. Ancak hafta olgunlaştıkça, bir dizi kripto para birimi yükseliş eğilimine girmeye başladı. Peki boğa koşusu başlıyor mu?

Piyasadaki sinyaller bir boğa koşusu olduğuna mı işaret ediyor?

Başka bir Mt. Gox Bitcoin hareketi bu düşüşün ışığında ortaya çıktı. Ancak genel olarak piyasa düzeltmesinin muhtemel olduğu gözüküyor. Perşembe gününden beri, bazı kripto para birimlerini yukarı çekmeye başlayan, piyasa değerlerinde büyük değişiklikler görüyoruz. Bu bir sonraki boğa koşusunun başlangıcı olabilir mi?

Yazı tarihi itibariyle, Bitcoin 9.900 dolar seviyelerinden işlem görmekte ve %2 oranında arttı. Bitcoin 10.000 dolara çok yakın. Yakında başka bir boğa koşusu görürsek, Bitcoin’in bu işareti ihlal edeceğinden emin olabiliriz. Ethereum %2 oranında artışla 813 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Ethereum, 700 dolarlık direncini en sonunda bozduğuna dair işaretler gösteriyor. Biz de Ethereum’un hafta sonuna giden işaretin üzerinde kalacağı konusunda iyimser davranıyoruz.

Bitcoin Cash’in 2.000 doları vurması beklenebilir

Ripple 0,90 seviyelerinden işlem görmekte ve 1 dolara doğru tırmanmakta. Geçtiğimiz günlerde Ripple konusunda fazla haber olmadı ya da belki de Nisan ayından çok daha fazla Ripple haberi yayınladı. Bitcoin Cash, %11 oranında artışla 1.661 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bu oranın daha da artmasıyla, başka bir boğa koşusu ele geçirilirse, Bitcoin Cash’in 2.000 doları vurması beklenebilir.

Piyasaları aşan IOTA, 2,40 dolardan işlem görüyor. IOTA şu anda onu çevreleyen hype göz önüne alındığında, hala 3 dolar seviyesine tırmanıyor. IOTA’nın önümüzdeki haftalarda 4 dolara kadar yükselmesi bekleniyor. Şu anda piyasalarda iyi performans gösteren altkoinler arasında %12 oranında artışla Stratis (STRAT), %5 oranında artışla Bitcoin Gold (BTG), %17 oranında artışla WaykiChain (WICC), %22 oranında artışla Pundi X (NPXS) ve %14 oranında artışla Elastos (ELA) dikkat çekiyor.

Birçok kripto para birimi kayıplarını geri kazanarak geliyor

Bu gerçekler ile birlikte sunulan şeylerin, yemeklerin oldukça güzel bir şekilde pişirildiği konusunda hemfikir olacağınıza eminim. Uzmanlar, bir başka boğa koşusunun Nisan ayında başlayacağını tahmin etmişlerdi. Şu anda Mayıs ayının derinliklerinde olduğu gibi, burada gördüğümüz ve boğaları çevreleyen alçak gönüllülüğü göz önüne aldığımızda, kesinlikle böyle değil. Önümüzdeki haftalarda fiyatların yükselebileceği ihtimali beklenmekte.

Bu durumda, o zaman gerçekten çok sağlıklı fiyatları göreceğiz, birçok kripto para birimi kayıplarını geri kazanarak geliyor. Burada bir boğa koşusunu beklemek  gerekiyor. Unutmayın, bu yatırım tavsiyesi değil ve şimdi gördüğümüz rakamlar bir anda değişebilir. Piyasalar çok değişken olduğundan, yatırım yapmak her zaman çok risklidir. Genel olarak, herhangi bir yatırım taahhüdünde bulunmadan önce kapsamlı araştırmalar yapmaya devam etmelisiniz. Çünkü her şey şimdi iyi görünüyor, her şeyin bu şekilde kalacağı konusunda tam olarak emin olamayız.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin