featured

BNB fiyatı kritik destekte tutunmaya çalışırken, yükseliş ivmesi geri kazanılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden olan BNB fiyatı, 345 dolar civarında büyük bir dirençle karşılaştı. Şu anda 325 dolarda bulunan desteği test ediyor ve tutunamazsa 315 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir.

BNB

BNB destekte tutunmaya çalışıyor

Geçen hafta BNB fiyatı, piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’a benzer şekilde 325 dolar seviyesinin üzerinde makul bir artış gördü. Boğalar, fiyatı 335 dolar ve 340 dolar seviyelerinin üzerine çıkarmayı başardı.

Ancak fiyat, 345 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşılaştı. 345 dolar civarında bir yüksek oluştu ve fiyat istikrarlı bir düşüşe başladı. 340 dolar ve 335 dolar seviyelerindeki destek noktalarının altına bir hareket oldu.

Şu anda fiyat, 330 doların ve 100 SMA seviyesinin altında işlem görüyor. Ayrıca, 4 saatlik grafikte, destekle şekillenen önemli bir yükseliş trendi çizgisi var.

335 dolarlık direncin üzerinde net bir hareket, yükseliş hareketlerini tetikleyebilir. Bu direncin kırılması durumunda fiyatın hedefleri sırasıyla 350 dolar ve 365 dolar seviyeleridir.

Ancak BNB 330 dolardaki direnci aşamazsa aşağı yönlü hareket devam edebilir. Aşağı yöndeki ilk destek, 325 dolar seviyesinde bulunuyor.

Teknik göstergelere göz atıldığında, onların da düşüşe işaret ettiği görülüyor. 4 Saatlik MACD, düşüş bölgesinde hız kazanırken RSI şu anda 50 işaretinin altında.

BNB için takip edilmesi gereken destek noktaları 325 dolar, 322 dolar ve 315 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 330 dolar, 335 dolar ve 345 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin