featured

BNB coinde ralli heyecanı: BNB token tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası Bitcoin ve altcoinler eşliğinde toparlanmayı sürdürürken BNB token 6 Haziran Perşembe günü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. En güncel blockchain teknolojilerini kullanan BNB tokenin toplam kilitli değeri ise 460 milyon doları aşarak yeni bir yükseliş trendini tetikledi.

BNB token son 1 haftada en çok kazanan coin oldu!

Piyasa değerine göre Bitcoin’den sonra üçüncü en iyi altcoin olan BNB Chain’in yerel tokeni BNB, haziran başından bu yana yükseliş eğilimini sürdürüyor. Son bir haftadır altcoinlerde mütevazi yükselişler görülürken haftanın en çok kazananlarından biri olan Binance token, haftalık yüzde 17,70 büyüme kaydetti. Altcoinde görülen bu ralli, piyasadaki iyileşmeyi yansıtırken daha geniş pazarda varlığa olan ilgilinin arttığını da gösteriyor.

6 Haziran öğleden sonra işlem saatlerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşan varlık, 720 doları gördü. Bu hızlı yükselişin ardından bir düşüşle 700 dolar seviyesine kadar gerileyen Binance coin, yeniden toparlanmaya başladı ve kritik destek bölgesi 703 dolar bölgesinde hareket ediyor.

BNB token grafik
BNB token 7 günlük fiyat grafiği

CoinMarketCap’tan alınan güncel verilere göre son 24 saate yüzde 0,70 yükseliş kaydeden altcoinin piyasa değeri 103 milyarı geçiyor. İşlem hacminde hafif bir gerileme görülmesine rağmen toparlanmayı sürdürmesi bekleniyor. Son olarak bu yazının yazıldığı sırada Binance token 704.57 dolardan işlem görüyor.

Analistlerin BNB fiyat tahminleri

Son iki yıldır çeşitli yasal düzenlemeler ile baskı altında olan Binance borsasının yerel tokeni BNB yavaş bir büyüme seyri izlemişti. Changpeng Zhao’nun cezasının kesinleştirilmesi ve hukuki mücadelenin borsa dışına çekilmesi olumlu bir hava yarattı. Bir süre önce sona eren SEC davasının ardından Binance borsası toparlanmaya başladı ve BNB coin yeniden pozitif bölgede işlem görmeye başladı.

Son bir haftadır pozitif bir tablo çizen Binance token hakkında analistler yeniden bir alıcı dalgasının tokenı yükselişe götüreceğini düşünüyor. Kripto para analisti @crypto_rand dün yaptığı X paylaşımında altcoinin 1,000 dolara yükselebileceğini paylaştı. Benzer bir fiyat tahmini @Sheldon_Sniper adlı analistten geldi. Analist sosyal medya hesabında BNB fiyatının 1000 dolara kolayca ulaşabileceğini dile getirdi.

Kaleo gibi analistler ise yaklaşan altcoin boğa koşusunun Binance token ile başladığını düşünüyor. Analist, mevcut yükselişi ateşleyecek bir dalganın BNB öncülüğünde gerçekleşeceğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Bluntz takma adlı analist ise Binance coin için daha yüksek tahminlerde bulundu. Analist BNB için 1,200 dolarlık bir tahminde bulunurken görüşlerini desteklemek için teknik analiz ile birlikte Elliot Dalga teorisini kullandığını açıkladı.

Yasal sürecin son ermesi ile uzun vadeli pozisyonlarda da artış görülmeye başladı. Bu durum varlığa duyulan güvenin yeniden geri kazanılmaya başlandığını gösterdi. Bununla birlikte geçtiğimiz ayın sonundan itibaren son 30 gün içinde Binance coin TVL (Toplam kilitli değer) yüzde 10 artış gösterdi.

Binance token büyürken PlayDoge yeni heyecanlar yaratıyor!

Hızlı büyüyen kripto sektörlerinden biri olan Gaming tokenler arasında yer alan meme coin PlayDoge, ön satış aşamasında 500.000 doların üzerinde muazzam bir birikim toplayarak dikkatleri üzerine çekti. DOGE memesinden esinlenerek nostalji temalı bir sanal evcil havyan bakımı oyunu olan PlayDoge, PLAY tokeni kazanma şansı veren oyun içi uygulamaları ve yüksek staking ödüllerine sahip.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Tamagotchi sanal evcil hayvan konsepti ile kullanıcılarına eğlenceli vakit geçirtmeyi hedefleyen proje, mobil uygulama üzerinden dokunmatik cihazlarda da oynanabilecek. Son olarak 3,148,876 dolar toplayan ve hızla büyümeyi sürdüren PLAY tokenları, 0.00504 dolardan satılıyor.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin